110. redni mesečni sestanek: NOTRANJA REVIZIJA V JAVNEM SEKTORJU: POSNETEK...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

GZS , dvorana B

Dimičeva ulica 13

1000 Ljubljana

Slovenia

View Map

Event description

Description

Vabimo Vas na 110. redni mesečni sestanek Združenja IIA – Slovenskega inštituta, ki bo potekal

25. septembra 2019 ob 16.30 uri v dvorani B GZS, Dimičeva 13, Ljubljana


110. redni mesečni sestanek:

NOTRANJA REVIZIJA V JAVNEM SEKTORJU:

POSNETEK STANJA IN IZZIVI ZA PRIHODNOST

(moderatorka mag. Polona Pergar Guzaj)


Pri nadzoru javnih financ je pomembno, da uspešno in učinkovito delujejo vsi akterji: poleg predstojnikov tudi notranji revizorji, računsko sodišče in urad za nadzor proračuna. Vsak akter ima svoje ključne naloge, ki jih bolj ali manj uspešno uresničuje. Pri tem pa je še kako pomembno, da akterji med seboj sodelujejo in na ta način prispevajo k temu, da notranji nadzor javnih financ zagotovlja, da finančno poslovodenje (menedžment) in sistem kontrol deluje v skladu z načeli zakonitosti, preglednosti, učinkovitosti, uspešnosti in gospodarnosti, kot to predpisuje Zakon o javnih financah.

Na mesečnem sestanku bomo s predstavniki UNP in RS RS spregovorili o dobrih praksah sodelovanja in izzivih, ki jih lahko skupaj premagamo.

Pred mesečnim sestankom Združenja notranjih revizorjev IIA - Slovenski inštitut, namenjenem notranji reviziji v javnem sektorju, vas vljudno prosimo, da izpolnite kratek vprašalnik. Ta nam bo v pomoč pri pripravi mesečnega sestanka in vodenju okrogle mize. V razpravi bosta sodelovala predstavnika Urada za nadzor proračuna in Računskega sodišča Republike Slovenije.Prosimo, če si vzamete nekaj minut in s klikom TUKAJ pričnete z izpolnjevanjem ankete.

Udeležba na mesečnih sestankih IIA – Slovenskega inštituta je za člane IIA – Slovenskega inštituta brezplačna. Udeležnina za ostale udeležence znaša 30,50 EUR. Udeležnino za nečlane se nakaže na poslovni račun Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut, Dunajska cesta 106, Ljubljana, številka SI56 6100 0002 1016 755. V namen plačila navedite ime in priimek. V polje za sklicevanje na številko vpišite 00 2509-2019.

Nosilci IIAjevih strokovnih nazivov lahko za udeležbo na mesečnem sestanku uveljavljajo 2 CPE točke.

Sestanek bo trajal predvidoma do 18:30 ure.

Veselimo se srečanja in vas prosimo, da nam zaradi lažje izvedbe sestanka in načrtovanja števila udeležencev potrdite svojo udeležbo s klikom na gumb YES oz. REGISTER najpozneje do petka, 20. septembra 2019.


Prijava:

Pohitite s prijavami zaradi omejenega števila mest in si še danes priskrbite prosto mesto na dogodku.

Prosimo vas za prevzem vstopnice in potrditev udeležbe izključno preko aplikacije Eventbrite s klikom na gumb YES oz. REGISTER (navodila najdete na http://www.iia.si/dokumenti/) najpozneje do petka, 20. septembra 2019.

Opozarjamo vas, da se morate, če boste morebiti zadržani, od sestanka odjaviti v nasprotnem primeru vam bomo morali zaračunati udeležnino. Obvestilo o odjavi uredite preko Eventbrite: v zavihku My Events oziroma s klikom na gumb, ki ga prejmete v potrditvenem sporočilu ob prijavi: "View and manage your order online"

ali pošljite na naslov info@iia.si. Vsako odjavo pisno potrdimo.


FAQs

Možnost BREZPLAČNEGA parkiranja v GZS garaži.

S seboj prinesite print vstopnice ali vstopnico v elektronski obliki.

Vstopnica je imenska in ni prenosljiva.

Dodatna vprašanje pošljite na info@iia.si.

Date and Time

Location

GZS , dvorana B

Dimičeva ulica 13

1000 Ljubljana

Slovenia

View Map

Save This Event

Event Saved