Free

104. redni mesečni sestanek: NOVOSTI MEDNARODNIH KONFERENC

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

GZS - 1.nad., DVORANA B

Dimičeva ulica 13

1000 Ljubljana

Slovenia

View Map

Event description

Description

Vabimo Vas na 104. redni mesečni sestanek IIA – Slovenskega inštituta, ki bo potekal 16. oktobra 2018 ob 16.30 uri v dvorani B GZS, Dimičeva 13 (1. nadstropje), Ljubljana

NOVOSTI MEDNARODNIH KONFERENC
(moderatorki Polona Pergar Guzaj)Kot vsako leto želimo tudi letos predstaviti novosti in zanimivosti mednarodnih dogodkov (zlasti konferenc), povezanih z notranjim revidiranjem, ki sva se jih udeležili v letu 2018. Ker je bilo na konferencah slišati veliko zanimivih tem, ki bi po mnenju IIA – Slovenskega inštituta utegnile zanimati tudi naše člane, smo se odločili, da na mesečnem sestanku predstavimo izbrane poudarke .


Udeležba na mesečnih sestankih IIA – Slovenskega inštituta je za člane IIA – Slovenskega inštituta brezplačna.

Udeležnina za ostale udeležence znaša 30,50 EUR z DDV (Udeležnino za nečlane se nakaže na poslovni račun Slovenskega inštituta za revizijo SI56 02085-0015504554 pri Novi Ljubljanski banki d.d. najkasneje do petka 12.10.2018 . V polje za sklicevanje na številko vpišite 00 3005-17102018. V namen navedite ime in priimek udeleženca).

Nosilci IIAjevih strokovnih nazivov lahko za udeležbo na mesečnem sestanku uveljavljajo 2 CPE točki.

Sestanek bo trajal predvidoma do 18.30 ure.

Veselimo se srečanja in vas prosimo, da nam zaradi lažje izvedbe sestanka in načrtovanja števila udeležencev potrdite svojo udeležbo s klikom na gumb REGISTER najpozneje do petka, 12. oktobra 2018.


Prijava:

Pohitite s prijavami zaradi omejenega števila mest in si še danes priskrbite prosto mesto na dogodku.

Prosimo vas za prevzem vstopnice in potrditev udeležbe izključno preko aplikacije Eventbrite s klikom na gumb REGISTER (navodila najdete na http://www.iia.si/dokumenti/) najpozneje do petka, 12. oktobra 2018.

Opozarjamo vas, da se morate, če boste morebiti zadržani, od sestanka odjaviti v nasprotnem primeru vam bomo morali zaračunati udeležnino. Obvestilo o odjavi uredite preko Eventbrite ali pošljite na naslov info@iia.si. Vsako odjavo pisno potrdimo.


FAQs

Možnost BREZPLAČNEGA parkiranja v GZS garaži.

S seboj prinesite print vstopnice ali vstopnico v elektronski obliki.

Vstopnica je imenska in ni prenosljiva.

Dodatna vprašanje pošljite na info@iia.si.

Share with friends

Date and Time

Location

GZS - 1.nad., DVORANA B

Dimičeva ulica 13

1000 Ljubljana

Slovenia

View Map

Save This Event

Event Saved