Σεμινάριο Μόνιμου Μακιγιάζ- Fast Speed (begginers)
€1,500
Σεμινάριο Μόνιμου Μακιγιάζ- Fast Speed (begginers)

Σεμινάριο Μόνιμου Μακιγιάζ- Fast Speed (begginers)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Xenofontos 23

166 75 Glifada

Greece

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Σεμινάριο Μόνιμου Μακιγιάζ Fast Speed


Εάν είσαι τολμηρός (έως θρασύς) και σου αρέσει ο κόσμος της ομορφιάς, αυτό το σεμινάριο είναι για σένα!

Μέσα σε 3 μέρες, γίνε ο δικός σου εργοδότης.

Κάνε την δίκη σου επιχείρηση. Τόλμησε να πας πέρα απο το απλό μακιγιάζ και χτίσε την καριέρα και το όνομα σου μόνος. Συνδύασε την ομορφιά με την ανταμοιβή.

Μάθε να αφήνεις ανεξίτηλα την πινελιά σου στο πρόσωπο μιας γυναίκας η ενός άντρα, αλλάζοντας την ζωή του για πάντα. Μάθε να ξαναδίνεις ζωντάνια και χαρά σε ανθρώπους που ταλαιπωρούνται καθημερινά με Αλωπεκίαση, λειψά φρύδια, κακοσχηματισμένα χείλη, έλλειψη βλεφαρίδων, "κατηφορικά" μάτια, ή που απλά θέλουν ένα πιο μόνιμο μακιγιάζ για να τονίσουν τα ήδη υπάρχοντα τέλεια χαρακτηριστικά τους.

3ήμερο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "fast speed" ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ για αρχάριους, σε γκρουπ 4 ατόμων.

Σας παρέχουμε όλες τις αρχικές θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που απαιτούνται για να εξασκήσετε το επάγγελμα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο αυτό έχει χτιστεί πάνω σε μια γερμανική θεωρία εκμάθησης που βασίζεται σε δυο πράγματα :

1. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος κρατά το 4% των πληροφοριών ενός μαθήματος/ κουβέντας/ σεμιναρίου. Η μέθοδος αυτή ενισχύει αυτό το 4%, χτίζοντας αυτοματισμούς, και δημιουργώντας κινήσεις και απαντήσεις που θα λειτουργήσουν ενστικτωδώς μετά το σεμινάριο, όταν οι συμμετέχοντες θα είναι πλέον μόνοι τους.

2. Σας ενεργοποιεί για τρεις μέρες, κάθε μέρα και περισσότερο. Έτσι τελειώνοντας την τέταρτη μέρα, είστε τόσο γεμάτοι πληροφορία, αυτοπεποίθηση και όρεξη που απο την επόμενη μέρα ξεκινάτε αμέσως δουλειά.

Τα σεμινάρια μας είναι αυστηρά μέχρι 4 άτομα. Ο λόγος που δημιουργούμε τόσο μικρά τμήματα είναι γιατί το σεμινάριο προσαρμόζεται πάνω στο στυλ και την προσωπικότητα του κάθε συμμετέχοντα και έτσι αφιερώνεται ο απαραίτητος χρόνος στον κάθε ένα ξεχωριστά, με βάση τις προσωπικές ανάγκες και τους στόχους του.

Τα σεμινάρια μας περιλαμβάνουν πρακτική εξάσκηση πάνω σε αληθινά μοντέλα. Στο θεωρητικό κομμάτι που γίνεται την πρώτη ημέρα, γνωρίζουμε και μαθαίνουμε, μέσω της προσωπολογίας, τα διαφορετικά σχήματα προσώπων και τι αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά τους, τα χρώματα, το χτίσιμο του φρυδιού τρίχα-τρίχα για φυσική εμφάνιση, την επικοινωνία με τον κάθε πελάτη αλλά και την προώθηση και το marketing της επιχείρησης μας. Στην πρακτική εξάσκηση, χρησιμοποιούμε δείγματα δέρματος και αληθινά μοντέλα.

Για δυο ημέρες, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια ρόλων με αληθινούς πελάτες, έτσι ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα στο τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν όντας πλέον μόνοι τους.

Καλό θα είναι για τους συμμετέχοντες να φέρνουν δικά τους μοντέλα. Έτσι η ανάλυση της δουλειάς τους, κατάτην διάρκεια της, γίνεται ευκολότερη, λόγο οικειότητας. Το σημαντικότερο είναι πως μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη του Μόνιμου Μακιγιάζ τους μέρα με την μέρα. Το μοντέλο τους μοιράζεται μαζί τους τις ανασφάλειες, ερωτήσεις, σκέψεις που περνάνε απο το μυαλό τους κατά την διάρκεια της επούλωσης και έτσι αποκτούν περισσότερη εμπειρία.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είναι ευπρόσδεκτοι για ένα επιπλέον δίωρο χωρίς χρέωση. Όποιος φέρει δικό του μοντέλο, έχει τη δυνατότητα μετά το πέρας των σεμιναρίων, κατόπιν ραντεβού, να κάνουν το ρετούς στο μοντέλο τους μαζί με την Ρεβέκκα Γιαννοπούλου και να απαντηθούν τυχών καινούριες ερωτήσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πρώτη μέρα

Η πρώτη ημέρα αφιερώνεται εξ ολοκλήρου στη θεωρία και τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου ξεχωριστά. Σχεδιάζεται ένα προσωπικό πλάνο για τους σκοπούς του καθενός και ταυτόχρονα διδάσκεται:

11:00 Έναρξη σεμιναρίου.

• Γνωριμία με τους συμμετέχοντες. Πλάνο δράσης για τον καθένα ξεχωριστά.

• Εισαγωγή και γνωριμία με το μόνιμο Μακιγιάζ.

• Προσωπική υγιεινή, καθαριότητα και καθαρισμός εξαρτημάτων.

12:00 Σωστή και αποτελεσματική προσέγγιση του πελάτη.

12:30 COFFEE BREAK​

13:00 Χρήση, επιλογή και συνδυασμοί των χρωμάτων.

14:30 LUNCH

15:30 Χρήση υλικών και μηχανημάτων (μηχάνημα, εξαρτήματα, βελόνες).

16:00 Σχεδιασμό φρυδιών, χειλιών και eyeliner σε χαρτί, με την μέθοδο της Ρεβέκκας.

18:00 COFFEE BREAK

18:30 • στήσιμο επιφάνειας εργασίας.

• Πρακτική εξάσκηση πάνω σε δείγμα δέρματος.

• μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

20:00 τέλος πρώτης ημέρας.

Δεύτερη μέρα

Η δεύτερη ημέρα αφιερώνεται στην πρακτική εξάσκηση σε συνδυασμό με τα διδαχθέντα της πρώτης ημέρας. Η πρακτική εφαρμόζεται πάνω σε δείγματα δέρματος και σε μοντέλα.

11:00 έναρξη σεμιναρίου.

• απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις

• στήσιμο επιφάνειας εργασίας

• Πρακτική εξάσκηση πάνω σε δείγμα δέρματος.

• μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

12:30 COFFEE BREAK

13:00 πρώτα μοντέλα για μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών. Εφαρμογή του ενός φρυδιού απο την Ρεβέκκα, και του άλλου απο τον συμμετέχοντα.

14:45 μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

15:00 LUNCH

16:00 πρακτική σε μοντέλα

17:45 μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

18:00 COFFEE BREAK

18:30 πρακτική σε μοντέλα

19:45 μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

20:00 τέλος δεύτερης ημέρας.

Τρίτη μέρα

Η τρίτη ημέρα είναι αποκλειστικά πρακτική πάνω σε μοντέλα.

11:00 έναρξη σεμιναρίου.

• απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις

• στήσιμο επιφάνειας εργασίας

• Πρακτική εξάσκηση πάνω σε μοντέλα.

• μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

12:30 COFFEE BREAK

13:00 Πρακτική εξάσκηση πάνω σε μοντέλα.

14:45 μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

15:00 LUNCH

16:00 πρακτική σε μοντέλα

17:45 μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

18:00 COFFEE BREAK

18:30 • απάντηση σε τυχόν ερωτήσεις

• Οργάνωση εργαστηρίου Tattoo & Νομοθεσία

19:45 Παράδοση διπλώματος

20:00 τέλος σεμιναρίου.

* οποίος το επιθυμεί, μπορεί να μπει στην λίστα για την παρακολούθηση μονοήμερου σεμιναρίου για πρώτες βοήθειες που γίνονται μια φορά το δίμηνο.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:

Εγχειρίδιο με την ύλη του σεμιναρίου.

Σημειώσεις

Όλα τα απαραίτητα υλικά που θα χρειαστούν για να εξασκηθούν στο μόνιμο μακιγιάζ, όπως αναλώσιμα (γάντια, μανίκια, ποδιές, κυπελάκια, χρώματα, ποτηράκια, βαμβάκια, μπατονέτες, σελοφάν, βαποριζατέρ, γλωσσοπίεστρα, βαζελίνη, χαρτιά, υγρά μαντηλάκια, προστατευτικά μηχανημάτων, βελόνες, πλαστικά grip, κτλ) μηχανήματα, (μοτέρ, τροφοδοτικό) και δείγματα δέρματος.

•Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα 4 τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, έτσι ώστε να αποφασίσουν ποιο μηχάνημα κάθεται καλύτερα στο χέρι τους και στην προσωπικότητα τους.

1.Το best seller της STYLIDERM Paris. (2.500€) Ένα πολύ elegant στύλο πολύ διακριτικό και αθόρυβο.

2.Το best seller της CHEYENNE USA. Επίσης κομψό μηχάνημα, τελευταία λέξη της μόδας και πολύ αγαπημένο και απο Tattoo Artists για τατουάζ στο σώμα.

3.Το στύλο της BIOTEK για το πρόσωπο. Με την ιδιαιτερότητα του στο πως το κρατάς όταν δουλεύεις το μόνιμο μακιγιάζ.

4.Το αγαπημένο μου» COIL μηχάνημα, ειδικά ρυθμισμένο για το πρόσωπο απο τον γνωστό Pierre Moussion, καταξιωμένο ηλεκτρονικό και ιδιοφυία σε ότι αφορά τα μηχανήματα tattoo.

Το κάθε μηχάνημα έχει πολύ συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες και σίγουρα κάποιο θα καλύψει την προσωπικότητα σας.

Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Λίστα με όλα τα απαραίτητα υλικά (αναλώσιμα και μη) που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την δική σας εργασία

•Λίστα, μετά απο έρευνα αγοράς, απο ικανούς και σοβαρούς προμηθευτές.

Σημείωση από τη Ρεβέκκα!

«Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου έχετε πάρει όλα τα απαραίτητα εφόδια, πληροφορίες, εμπειρίες και δύναμη που χρειάζονται για να ανοίξετε την δίκη σας επιχείρηση.

Το σεμινάριο αυτό δεν είναι μια απλή υπόθεση. Είναι σκληρό, γρήγορο, και έντονο για όλους μας. Έχω ευθύνη απέναντι σας, να σας παραδώσω τις γνώσεις μου για το καλύτερο της καινούργιας καριέρας που επιλέξατε, αλλά έχω και ηθική ευθύνη απέναντι στους μελλοντικούς πελάτες σας. Γι’ αυτό το λόγο είμαι πολύ αυστηρή και δεν δέχομαι τίποτε άλλο κατά την διάρκεια του μαθήματος παρά ό,τι αφορά στο σεμινάριο. Απαιτώ άψογη συμπεριφορά, καθαριότητα, άτομα που θέλουν να πετύχουν, και ήρθαν για να μάθουν. Όποιος δεν μπορεί να ταυτιστεί με αυτούς τους κανόνες καλύτερα να επιλέξει άλλη μέθοδο εκμάθησης.

Πριν τελειώσει το σεμινάριο μας, καλό θα είναι να έχετε φροντίσει να αγοράσετε το σωστό εξοπλισμό, και να έχετε πελάτες έτοιμους. Οποίος αφήσει αυτήν την πολύτιμη ενέργεια να ξεθωριάσει μετά το σεμινάριο, καλύτερα να συμμετάσχει λίγο αργότερα, όταν θα είναι περισσότερο έτοιμος.

Ο δρόμος του Μόνιμου μακιγιάζ μπορεί να είναι σκληρός αλλά είναι ένα υπέροχο ταξίδι. Έχεις ευθύνες, αλλά γνωρίζεις κόσμο, βοηθάς ανθρώπους που είχαν διαγράψει την οποιαδήποτε λύση στο πρόβλημα τους. Ομορφαίνεις γυναίκες και άντρες, και πολλές φορές το χαμόγελο και η αγκαλιά τους στο τέλος είναι η μόνη πληρωμή που χρειάζεσαι. Συνδυάζεις καλές αποδοχές με ευχάριστη δουλειά, και αυτό, με 3 μέρες σεμινάριο. Χτίζεις όνομα, καριέρα και είναι ένα επάγγελμα που συνεχώς εξελίσσεται και έχει καινούργιες προοπτικές.

Όπως έλεγε ο Κομφούκιος "κάνε δουλειά το χόμπι σου και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις μια μέρα στην ζωή σου."

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Ακυρώνοντας με email (info@chakana.gr) το σεμινάριο μέχρι και 48 ώρες πριν την έναρξη του, ο συμμετέχοντας λαμβάνει το 100% του ποσού που κατέθεσε.

Ακυρώνοντας με email σε λιγότερο από 48 ώρες καιμέχρι το πρωί της έναρξης του σεμιναρίου, ο συμμετέχοντας λαμβάνει το 50% του ποσού που κατέθεσε.

Ακυρώνοντας κατά την διάρκεια ή στο τέλος της πρώτηςημέρας θεωρίας, δεν επιστρέφονται χρήματα.

Οποιαδήποτε ακύρωση γίνει μέσω τηλεφώνου, μηνύματος (sms/ messenger/ fb) ή άλλη μορφή επικοινωνίας εκτός email δεν θα γίνει αποδεκτή και δεν θα επιστραφούν χρήματα.

Share with friends

Date and Time

Location

Xenofontos 23

166 75 Glifada

Greece

View Map

Save This Event

Event Saved