Free

БЕЗПЛАТЕН УЪРКШОП - CROWDFUNDING с INDIEGOGO @COSMOS

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

COSMOS

ул. Ангел Кънчев 3

1000 София

Bulgaria

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description


Скъпи приятели от София,

На 7-и Юни от 19.00 ч. ви каним на уъркшоп със свободен достъп на тема краудфъндинг с INDIEGOGO или как да финансираме проектите си от тълпата. Наши домакини ще са COSMOS с тяхнотo страхотно споделено пространство. Адресът е София, ул. Ангел Кънчев 3.

Лектор на събитието ще бъде официалният представител на Indiegogo Academic Program за България - Инна Бояджиева. Инна е основател на фондация BBU, член на Forbes Women Society и организатор на неформални бизнес срещи - София Бизнес Клуб.

Уъркшопът е с продължителност 120 мин. и условно е разделено на две части.

Първа част - изложение, по време на което ще бъдат показани основните изисквания, които трябва да бъдат спазени, за да бъде създадена една работеща кампания в INDIEGOGO, грешките, които най-често биват допускани и разбира се - какво трябва да знаете преди да стартирате своята кампания - какво е финансиране от тълпата, какви проекти могат да бъдат финансирани, какви са обичайните размери финансиране и как това може да бъде използвано като успешен инструмент за валидиране на идеи.

Втората част е под формата на задача, по време на която ще бъдат разработени две конкретни идеи за проект в платформата на INDIEGOGO, като през примери ще се представи спецификата на успешна и неуспешна кампания.

В края на представянето всички гости ще са готови да стартират приключението "Финансиране от тъплата - INDIEGOGO".

Очакваме ви!


Share with friends

Date and Time

Location

COSMOS

ул. Ангел Кънчев 3

1000 София

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved