This event has ended

Workshop Wijzigingen in het Ontslagrecht en de gevolgen voor uw Organisatie

MLegal

Tuesday, August 19, 2014 from 12:00 AM to 2:00 PM (PDT)

Amsterdam, Netherlands

Workshop Wijzigingen in het Ontslagrecht en de gevolgen...

Ticket Information

Type End Quantity
Free admission Ended Free  

Who's Going

Loading your connections...

Share Workshop Wijzigingen in het Ontslagrecht en de gevolgen voor uw Organisatie

Event Details

De Eerste Kamer heeft op 10 juni 2014 het wetsvoorstel Wet Werk en Zekerheid aangenomen waarbij het ontslagrecht per 1 juli 2015 wordt hervormd. Een aantal bepalingen gaan al in op 1 januari 2015, het merendeel op 1 juli 2015. Dat heeft tot gevolg dat u uw arbeidsvoorwaarden voor 1 januari 2015 moet aanpassen aan de wetswijzigingen. In deze workshop ontvangt u een overzicht van alle wijzigingen met praktische tips voor uw Organisatie. Kortom een uitgelezen kans om van de zomer vroegtijdig aan de slag te gaan met wijziging en aanpassing van uw uw arbeidsvoorwaardenpakket!

 

Have questions about Workshop Wijzigingen in het Ontslagrecht en de gevolgen voor uw Organisatie? Contact MLegal

When & Where


Spaces Zuidas
201 Barbara Strozzilaan
1083 HN Amsterdam
Netherlands

Tuesday, August 19, 2014 from 12:00 AM to 2:00 PM (PDT)


  Add to my calendar

Organizer

MLegal

Mlegal is een internationaal boetiek advocatenkantoor gespecialiseerd in (Europees) Arbeidsrecht & Pensioen & Vreemdelingenrecht en werkt veel voor internationale bedrijven en expats. Mlegal is innovatief en flexibel en gevestigd in Spaces Zuidas. Mlegal biedt services aan zowel werkgevers als werknemers tegen een competitief uurtarief, maar ook op basis van services level agreements.

De workshop wordt verzorgd door Marianne Eisma , advocaat met meer dan 30 jaar ervaring in de advocatuur en het bedrijfsleven. Marianne is ook bestuurder bij het pensioenfonds van Unisys.Haar benadering is persoonlijk, creatief en oplossingsgericht.

U kunt de workshop ook op maat voor uw Organisatie laten arrangeren.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar kantoor: 0202402478 of een email sturen naar: marianne.eisma@mlegalattorneys.com .

Het eerste telefonisch asessment van 30 minuten is gratis.

U kunt zich via de website www.mlegalattorneys.com  in schrijven voor de nieuwsbrief en tegelijkertijd het gratis rapport "10 Tips bij een reorganisatie" downloaden door uw naam en e-mail adres  in te vullen en vervolgens te klikken op de button "Klik hier".

 
 

 

 

 

  Contact the Organizer

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.