Workshop: Stressvrije Productiviteit

AureliumTraining

Tuesday, December 16, 2014 from 12:00 PM to 2:00 PM (CET)

Kontich, Belgium

Workshop: Stressvrije Productiviteit

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee BTW Quantity
Workshop Stressvrije Productiviteit Dec 16, 2014 €49.00 €3.69 €10.29

Who's Going

Loading your connections...

Share Workshop: Stressvrije Productiviteit

Event Details

Op naar stressvrije productiviteit! 

Nieuwe technologieën en moderne communicatiemiddelen hebben ons leven op veel vlakken gemakkelijker gemaakt, maar lang niet altijd overzichtelijker! We worden niet alleen 'dagelijks', maar dan ook nog es 'constant'  met zoveel informatie geconfronteerd dat we deze voortdurend moeten verwerken en organiseren om enige orde in ons professioneel en priveleven te houden. Niet verwonderlijk dat veel mensen te kampen krijgen met stress...

Nochtans is er een manier om prettig en efficiënt werken zonder stress. Laat dingen niet liggen tot uw inbakje een onoverzichtelijke hoop papieren is en uw hoofd vol zaken zit die u niet mag vergeten, maar regel ze nu! Tijdens deze opleiding leert u hoe u uw privéleven en werk met eenvoudige hulpmiddelen optimaal kunt gaan organiseren, zodat u efficiënt te werk kunt gaan, u niet voortdurend schrik heeft om iets te vergeten en op uw gemak alle items op uw to-do-lijstje kan afvinken. 

Uw vermogen om productief te zijn is immers recht evenredig aan uw vermogen om te ontspannen. Alleen als uw hoofd leeg is en uw ideeën georganiseerd zijn, kunt u productief zijn zonder stress en uw creativiteit laten werken! Zeker de moeite dus!

Stressvrije productiviteit

De workshop zelf 

Deze workshop heeft de ambitie om u vertrouwd te maken met de methodologie. Onze inhouse expert helpt u daarbij op weg en maakt u vertrouwd met de basisprincipes. Op een zeer praktische manier krijgt u een duidelijk beeld van de vrijheid en gemoedsrust die deze tool u te bieden heeft en kunt u de dag zelf nog,  zelf aan de slag gaan.

Tijdens deze sessie wordt u ook een gratis lunch aangeboden.

Voor wie?

Deze Lunch & Learn is toegankelijk voor iedereen die stress uit zijn/haar leven wil bannen, en een evenwichtige manier wil vinden om productiever in het leven te staan. Wat u leert is namelijk toepasbaar op de meeste aspecten van uw professioneel én uw privéleven.  

Agenda

De exacte agenda voor deze workshop wordt gepubliceerd zodra onze sprekers de inhoud ervan bevestigd hebben. Dit zal kortelings gebeuren.

Workshop door ervaren sprekers

Deze workshop wordt georganisserd in middelgrote groepen (max. 15 per sessie), zodat u optimaal kunt interageren met de spreker en met de andere aanwezigen, en al uw vragen kunt stellen tijdens de sessie zelf. Elke ClubHouse Workshop wordt geleid door een ervaren spreker die zeer vertrouwd is met het aangesneden thema.

In dit geval zal onze HR manager, Gert Lambers, zijn kennis en ervaring met u delen. De inleiding en het slotwoord worden verzorgd door onze CEO, Koen Slootmaeckers 

Het einddoel

Na deze workshop gaat u naar huis met een duidelijk beeld van de methodologie. De praktische voorbeelden en tips van de spreker, zullen u in staat stellen om de dag zelf nog aan de slag te gaan en uw eerste stappen te zetten naar een leven met minder stress

Have questions about Workshop: Stressvrije Productiviteit? Contact AureliumTraining

When & Where


ClubHouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich
Belgium

Tuesday, December 16, 2014 from 12:00 PM to 2:00 PM (CET)


  Add to my calendar

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.