" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Workshop: Stressvrije Productiviteit

AureliumTraining

Tuesday, December 16, 2014 from 12:00 PM to 2:00 PM (CET)

Workshop: Stressvrije Productiviteit

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee BTW Quantity
Workshop Stressvrije Productiviteit Ended €49.00 €3.20 €10.29
Workshop Stressvrije Productiviteit voor Umbrella of Diabolo klanten Ended Free €0.00 €0.00

Who's Going

Loading your connections...

Share Workshop: Stressvrije Productiviteit

Event Details

Op naar stressvrije productiviteit! 

We worden niet alleen 'dagelijks', maar dan ook nog es 'constant'  met zoveel informatie geconfronteerd dat we deze voortdurend moeten verwerken en organiseren om enige orde in ons professioneel en priveleven te houden. Niet verwonderlijk dat veel mensen te kampen krijgen met stress...

Stressvrije productiviteit

Nochtans is er een manier om prettig en efficiënt werken zonder stress!

Wacht niet tot er een onoverzichtelijke hoop papieren op uw bureau ligt en uw hoofd vol zit met allerlei taken die u niet mag vergeten! Tijdens deze opleiding leert u hoe u uw privéleven en werk met eenvoudige hulpmiddelen optimaal kunt gaan organiseren. U leert hoe u efficiënt te werk kunt gaan, zonder voortdurend schrik te moeten hebben om iets te vergeten en op uw gemak uw hele to-do-lijstje kan afvinken. 

De workshop zelf 

Deze workshop heeft de ambitie om u vertrouwd te maken met de methodologie. Onze inhouse expert helpt u daarbij op weg en maakt u vertrouwd met de basisprincipes. Op een zeer praktische manier krijgt u een duidelijk beeld van de vrijheid en gemoedsrust die deze tool u te bieden heeft en kunt u de dag zelf nog,  zelf aan de slag gaan. 

Tijdens deze sessie wordt u ook een gratis lunch aangeboden.

Workshop door ervaren sprekers

Deze workshop wordt georganisserd in kleine groepjes (max. 10 per sessie), zodat u optimaal kunt interageren met de spreker en met de andere aanwezigen, en al uw vragen kunt stellen tijdens de sessie zelf. Elke ClubHouse Workshop wordt geleid door een ervaren spreker die zeer vertrouwd is met het aangesneden thema.

Het einddoel

Na deze workshop gaat u naar huis met een duidelijk beeld van de methodologie. De praktische voorbeelden en tips van de spreker, zullen u in staat stellen om de dag zelf nog aan de slag te gaan en uw eerste stappen te zetten naar een leven met minder stress

Deze opleiding is GRATIS voor Diabolo - en Umbrellaklanten! 

Have questions about Workshop: Stressvrije Productiviteit? Contact AureliumTraining

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.