" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Workshop Speciale Zoekingen

Hydrographic Society Benelux

Friday, May 16, 2014 from 1:30 PM to 5:00 PM (CEST)

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
Workshop Speciale Zoekingen Sold Out Ended Free  

Who's Going

Loading your connections...

Share Workshop Speciale Zoekingen

Event Details

Het onderwerp ”Speciale Zoekingen” behelst het zoeken naar objecten, anders dan voor een commercieel doel, bijvoorbeeld voor reddingsoperaties of het zoeken naar voor de geschiedenis waardevolle objecten.

Programm

1330                ontvangst

 

1400                Welkom door Fugro

 

1405                Presentatie door Mark Lüschen van het korps landelijke politiediensten, Onderwerp: sonar zoekingen bij de politie.

 

1430                presentatie door Sander Terwee van Geometius, Onderwerp: de Z-boat remote survey boat.

 

1500                pauze

 

1520                Presentatie door Gert Jan Siepel, operations manager bij Deep B.V., Onderwerp: onder water tegen de lamp lopen.

 

1545                Presentatie door KLTZT (bd) Jouke Spoelstra, Hr.Ms. O13: Still on patrol

 

Van de 7 Nederlandse onderzeeboten die in WO II verloren zijn gegaan is de positie van Hr.Ms. O-13 nog niet bekend. De presentatie behandelt het verhaal van deze onderzeeboot die in juni 1940 door onbekende oorzaak in de Noordzee vermist is geraakt. Een team van vrijwilligers en sponsoren tracht met speurtochten in oud archiefmateriaal en inzet van moderne middelen op zee de boot “boven water” te krijgen. Speciale aandacht in de presentatie voor de zoektocht en middelen op zee.

 

1630                Afsluiting en receptie

 

Mocht u na aanmelding alsnog verhinderd zijn, dan kunt u dat online melden via de bevestiging die u heeft ontvangen of door een bericht te sturen aan Joost Boers (Joost.boers@geomares.nl) . De laatste stand van zaken met betrekking tot de workshop kunt u vinden op de website. www.hydrographicsocietybenelux.eu.

Een workshop is pas echt mogelijk en volledig als er bedrijvenstands aanwezig zijn. Deze helpen een workshop (financieel) mogelijk te maken. Belangstellenden daarvoor kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van de HSB. De prijs voor een stand bedraagt € 100.

Have questions about Workshop Speciale Zoekingen? Contact Hydrographic Society Benelux

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.