Workshop Cultuurverandering met de OCAI tool

Zwolle, Netherlands

Bummer! Sales have ended.

Unfortunately, tickets for this event are no longer on sale.

View upcoming events Create an event

Event Details

Het Organizational Culture Assessment Instrument (OCAI) is een makkelijke en snelle meting van organisatiecultuur die je online kunt doen: voor groepen, teams en organisaties.

Maar hoe werk je er precies mee? Wat kun je zoal tegenkomen in de nabespreking en waarop moet je letten? Hoe praktisch het OCAI ook is, toch kun je vragen hebben. Over je doelgroep, hoeveel mensen moeten invullen, wat te doen bij (allerlei soorten) weerstand, hoe je de OCAI-workshop kunt aanpakken, hoe je de gewenste cultuur verder invult tot een concreet veranderingsplan, enz.

Voor alle consultants, managers en teamleiders die het OCAI willen inzetten en de OCAI-workshops willen begeleiden om tot blijvende verandering te komen, is er nu een Train-de-Trainer workshop. In een dag behandelen de consultants van OCAI Online het werken met deze methode van Cameron & Quinn, zodat je daarna zelf met je organisatie aan de slag kunt.

Op verzoek kan deze oefenworkshop ook incompany gegeven worden, zodat interne begeleiders leren hoe ze de OCAI cultuurmeting kunnen nabespreken en benutten in de organisatie.

Opzet

Vooraf doe je de cultuurmeting voor jouw situatie en je ontvangt je profiel per email.

Workshop dag:

  • Korte intro: Organizational Culture Assessment Instrument en Concurrerende Waarden Model
  • Praktijk: bespreken van je eigen cultuurprofiel
  • Cultuurmeting bij organisaties: voorbereiding, meting, nabespreking
  • Cultuurverandering inzetten: OCAI-workshops begeleiden
  • Wat als-Maar hoe...? Alle aandachtspunten en vragen van deelnemers behandeld.

 

De workshop is zo praktisch en interactief mogelijk, waarbij het erom gaat om de aandachtspunten en vragen van de deelnemers te beantwoorden.

Locatie: Zwolle,
Tijd: 9.30-16.30 uur
Datum: dinsdag 25 september
Prijs: € 247,- exclusief btw.

Wil je de OCAI Voorbereidingskit en Werkkit erbij met de complete methode (digitaal), dan betaal je aanvullend € 37.

Schrijf je in onder vermelding van je complete contactgegevens: bedrijf, naam, adres en email. Je inschrijving is bindend. De factuur dient vooraf betaald te worden.