" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content

Looks like this event has already ended.

Check out upcoming events by this organizer, or organize your very own event.

View upcoming events Create an event

Workshop Arbeidsrecht TheNextWomen & Kennedy Van der Laan

TheNextWomen

Thursday, June 27, 2013 from 3:30 PM to 6:00 PM (CEST)

Ticket Information

Type End Quantity
ZZP-er Ticket Ended Free  
Ondernemer (1-5 werknemers) Ticket Ended Free  
Ondernemer ( > 5 werknemers) Ticket Ended Free  

Who's Going

Loading your connections...

Share Workshop Arbeidsrecht TheNextWomen & Kennedy Van der Laan

Event Details

UITNODIGING

Goed werkgeverschap: de do's & don'ts

Workshop Arbeidsrecht: TheNextWomen & Kennedy Van der Laan

 

Bij goed werkgeverschap hoort een goed personeelsbeleid, van sollicitatie tot ontslag.

 

Arbeidsrechtadvocaten Eva Knipschild en Inge de Laat, partners bij advocaten- en notariskantoor Kennedy Van der Laan, vertellen u op 27 Juni in 1,5 uur dé juridische do’s and don’ts. 

 

Tijdens een praktische workshop van TheNextWomen en Kennedy Van der Laan gaat Inge in op de privacyaspecten bij werving en het bijhouden van een goed personeelsdossier. Eva behandelt het ontslagrecht en de actuele ontwikkelingen op het gebied van flexibele contracten. De middag wordt afgesloten met een borrel.

 

Ondernemers zijn uitgenodigd om kosteloos deel te nemen aan deze workshop:

Datum: Donderdag 27 Juni 2013

Tijd: 15.30 uur -17.00 met borrel daarna.

Locatie: Kennedy Van der Laan aan de Haarlemmerweg 333 in Amsterdam.


Registratie via eventbrite.

Over Kennedy Van der Laan:

Met meer dan negentig advocaten is Kennedy Van der Laan beland in de top twintig van zelfstandige advocatenkantoren in Nederland. Vanaf de oprichting is nieuwe technologie een van de hoofdspecialismen. KVDL levert topkwaliteit. Dat begint met ijzersterke kennis van het recht. Maar een goede advocaat heeft ook gevoel voor ondernemen, hij kan zich verplaatsen in de cliënt en de omgeving waarin hij opereert. Die combinatie leidt tot heldere, praktische adviezen, en tot voortvarend optreden als het op procederen aankomt.

Website: http://www.kvdl.nl/

Over Arbeidsrecht Partner Eva Knipschild

 Eva Knipschild houdt zich bezig met alle aspecten van het arbeidsrecht, waaronder flexibele arbeidsrelaties, outsourcing / overgang van onderneming en (collectief) ontslagrecht. Zij staat veelal (internationale) ondernemingen bij. Daarnaast adviseert zij zowel werkgevers als ondernemingsraden op het terrein van medezeggenschapsrecht. Eva is een gedreven advocaat. Ze deelt haar enthousiasme graag met derden, bijvoorbeeld via de cursussen en seminars die ze geeft aan cliënten, advocaten en deurwaarders.

Eva is NMI registermediator op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Zij is voorts lid van onder meer de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAA) en de International Bar Association (IBA).

Over Arbeidsrechtpartner Inge de Laat

 Sinds 2001 werkt Inge bij Kennedy Van der Laan. Zij houdt zich bezig met alle aspecten van het arbeidsrecht, waaronder arbeidsovereenkomsten, collectieve en individuele ontslagzaken en outsourcing/overgang van onderneming.

 Daarnaast is Inge gespecialiseerd op het gebied van privacy/bescherming van persoonsgegevens en gezondheidsrecht. Het merendeel van haar cliënten bestaat uit nationale en internationale bedrijven en gezondheidszorginstellingen maar Inge staat ook particulieren bij in arbeidsrechtelijke en tuchtrechtelijke procedures. Daarnaast adviseert ze werkgevers over de werking van de Wet op de ondernemingsraden.

Over The Next Women

 

The Next Women NL is de Nederlandse editie van The Next Women COM. The Next Women heeft als missie om een inclusieve eco-systeem van vrouwelijke starters, rolmodellen deskundigen en investeerders te creëren. Het doel is om zowel wereldwijd als locaal ambitieuze ondernemende vrouwen online en offline te adviseren, te inspireren en te verbinden. Door onze: Websites, Magazine en The Next Women Events.

Door startende en gevestigde ondernemers, business experts en investeerders met elkaar in contact te brengen streeft The Next Women met haar events ernaar een duurzaam ecosysteem te creëren. Hiermee stimuleert The Next Women vrouwelijk ondernemerschap in Nederland.

website: http://www.thenextwomen.nl/
Have questions about Workshop Arbeidsrecht TheNextWomen & Kennedy Van der Laan? Contact TheNextWomen

When & Where


Kantoor Kennedy Van der Laan
333 Haarlemmerweg
1051 LH Amsterdam
Netherlands

Thursday, June 27, 2013 from 3:30 PM to 6:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

TheNextWomen

TheNextWomen builds formats to support the growth of female entrepreneurs -from startups to companies making millions. We provide entrepreneurs from around the world with access to capital, resources and networks, offering our community a support infrastructure critical for success.

  Contact the Organizer
Workshop Arbeidsrecht TheNextWomen & Kennedy Van der Laan
Amsterdam, Netherlands Events Class

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.