Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

#tuacc Busy season break tweetup

Tuacc

Wednesday, 29 February 2012 from 15:00 to 21:00 (CET)

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
gratis kaartje   more info 12 Tickets Ended Free  

Share #tuacc Busy season break tweetup

Event Details

Het #tuacc Busy Season Break event is uitverkocht. U kunt zich nog wel aanmelden op de wachtlijst. Wij laten maximaal 10 personen toe op de wachtlijst en indien er nieuwe kaarten beschikbaar komen zullen deze met voorrang aan de mensen op de wachtlijst worden verstrekt.


#tuacc Busy Season Break event

Op 29 februari 2012 organiseert #tuacc, de beweging van trotse accountants, haar eerste "Busy Season Break". Midden in het hoogseizoen voor accountants laten we even de boel de boel en laten we ons inspireren door korte lezingen van topsprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de accountancy. 


Wat je kunt verwachten, zijn inspirerende korte presentaties door gedreven sprekers zoals in het onderstaande voorbeeld van Jamie Oliver: 


Hoogseizoen

2012 is een schrikkeljaar en wat is er mooier om op die extra dag midden in het hoogseizoen je te laten inspireren door nieuwe denkers op een tijdstip waarop je normaliter je tijd verspilt in de file.

Ted?

Voor alle duidelijkheid deze #tuacc bijeenkomst is geen TEDx bijeenkomst.  Wij voelen ons zeer wel geinspireerd door de opzet en werkwijze van TEDx 


Programma

15:00  Registratie (neem uw kaartje mee)

15:30  Opening door Pieter de Kok

15:40  4 sessies door ondernemers, wetenschappers en accountants

17:00 Break

17:30 4 sessies door ondernemers, wetenschappers en accountants

19:00 Niet de traditionele bitterballen maar Fingerfood


Zodra de sprekers bekend zijn zullen we dit laten weten.

Lokatie

Afas software heeft haar schitterende Da Vinci theater  in Leusden beschikbaar gesteld.  Dit keer geen vrije inloop maar wij verzoeken u om via eventbrite een gratis kaartje te reserveren. En haast u want vol=vol voor dit unieke event. 

 

PE Neutraal

Deze bijeenkomst is de eerste PE-Neutrale bijeenkomst die #tuacc organiseert. Geen gratis bijeenkomst om wat PE-Punten bij elkaar te scharrelen, alleen voor gemotiveerde accountants die beseffen dat kennis vergaren verder gaat dan 40 punten scoren.

Do you have questions about #tuacc Busy season break tweetup? Contact Tuacc

When & Where


Afas Theater Leusden
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Netherlands

Wednesday, 29 February 2012 from 15:00 to 21:00 (CET)


  Add to my calendar
  News and Updates
2012-01-07 07:46:56

  In zijn laatste weblog op accountant.nl spreekt Jules Muis zich zeer positief uit over het #tuacc Busy Season Break Event:

" Zie het recente Tuacc-initiatief om inhoudelijk kennis te delen in een setting die niet PE-score gedreven is, maar gewoon uitgaat van hart voor het werk en de gemeenschappelijke zaak. Prachtig."

 

2012-01-11 22:25:48

Eerste spreker #Tuacc Busy Season Break Event

"Gouden kans Nederlandse auditaanpak: waar zitten sweet spots?" door dr. P. Elsas

Philip Elsas is oprichter en director van ComputationalAuditing.com. Hij startte zijn bedrijf in 2003 in Nederland en woont en werkt sinds 2006 in Canada. Van 1988 tot 2003 werkte Philip bij Deloitte in achtereenvolgens de auditpraktijk en de consultancypraktijk, met een driejarig intermezzo bij Bakkenist Management Consultants, in 1999 verkocht aan Deloitte. In de auditpraktijk was Philip betrokken bij ontwerp en bouw van een systeem voor audit planning en guidance, Smart Audit Support, dat tot op de dag van vandaag wereldwijd bij Deloitte in gebruik is. Als management consultant richtte Philip zich op ontwerp en inrichting van instrumentering voor enterprise-wide business process modelling ten behoeve van kostprijsberekeningen en workflow-managementsystemen. Philip promoveerde in de wiskunde en informatica op het onderwerp accountantscontrole. Zijn proefschrift Computational Auditing verscheen in 1996 bij Deloitte in samenwerking met de Vrije Universiteit en is bekroond met de Alfred Coiniprijs.

2012-01-12 12:33:33

Joost Groeneveld in Accountancynieuws 1-2012:

"Tuacc weet hoe het hoort"

Daarom is dat idee van de Tuacc-accountants mij zo lief. Zij organiseren een bijeenkomst (op schrikkeldag nog wel) waar je niet naar toe mag als het je om de PE-punten gaat. Die punten geven ze dus ook niet. ‘Zero points’. Het moet elke deelnemer (ik schrijf dat nu wel met opzet) om de inhoud gaan. En zo hoort het. Zij zijn professioneel zonder dat adjectief te gebruiken. En zo hoort het. ‘Trotse accountants met passie voor het vak’. Zo werk je aan de ontwikkeling van jezelf en van je vak. Misschien komen er zo nog best wel eens nieuwe producten op de plank te liggen. Daar heb je dan aan meegewerkt.

Ik ga er van uit dat het een groot succes wordt. Ik las dat binnen 48 uur zich al meer dan 75 mensen hebben aangemeld. Veel meer dan voor de NIVRA-ledenvergadering. En ik mag het misschien niet zeggen: die PEpunten moet je toch wel krijgen. Die zijn dan heel erg verdiend.


Noot van #Tuacc dat laatste is natuurlijk een mooi voorstel maar doen we niet want we geloven in pe-Neutraal2012-01-16 15:10:25

Het #tuacc Busy Season Break event is uitverkocht. U kunt zich nog wel aanmelden op de wachtlijst. Wij laten maximaal 10 personen toe op de wachtlijst en indien er nieuwe kaarten beschikbaar komen zullen deze met voorrang aan de mensen op de wachtlijst worden verstrekt.

2012-02-21 05:56:21

Nu beschikbaar de Tuacc Bussy Season Break App!

Bij Tuacc mag je natuurlijk iets bijzonders verwachten daarom lanceren wij vandaag de Tuacc Bussy Season Break App. Met deze app heb je onder andere inzicht in het programma, de sprekers en wat er over het event wordt geschreven op social media. Kortom heel erg Tuacc. De App is een zogenaamde html5 oplossing en daarom beschikbaar op zowel apple als android telefoons.  Het adres is http://m.twoppy.com/tuacc/ en twoppy is ook te downloaden in itunes.

 

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.