" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

ICSE Coöperatie Meeting - Provinciaal Platform Integrale Zorg Noord Brabant

ICSE

Vrijdag 24 mei 2013 van 09:30 tot 12:00 (CEST)

ICSE Coöperatie Meeting - Provinciaal Platform...

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
ICSE Cooperative Ticket
Het ICSE Cooperative Ticket is voor Coöperatieleden die deze coöperatiemeeting graag bijwonen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patrick van Deursen op 040-7877777
Beëindigd Gratis  

Deel ICSE Coöperatie Meeting - Provinciaal Platform Integrale Zorg Noord Brabant

Evenement informatie

De coöperatie meeting van vrijdag 24 mei staat in het teken van het Provinciaal Platform Integrale Zorg Noord Brabant. Op vrijdag 19 april 2013 hebben wij in aanwezigheid van Samira Nahari van Provincie Noord Brabant de intentieverklaring  opgesteld en hebben wij bevestigd dat wij graag gebruik maken van de subsidie regeling Leefbaarheid@Brabant. Op advies van de provincie is voor de uitwerking Stichting Zet betrokken die ons meer mogelijkheden biedt. Wij houden hierbij tevens contact direct met de Provincie Noord Brabant.

Tijdens deze maandelijkse meeting bespreken wij de ontwikkeling van het platform, de projecten en de activiteiten gezamenlijk.  

                              

 

 

                  

                    

De subsidie aanvraag Leefbaarheid@Brabant is positief ontvangen waarbij de Provincie haar vertrouwen uitgesproken heeft in de oprichting van het Provinciaal Platform Integrale Zorg Noord Brabant. Tijdens deze meeting bespreken wij de actuele situatie van de aanvraag en de uitwerking met daarin de gefaseerde benadering en de diverse lokale projecten in de diverse gemeenten.

 


Agenda vrijdag 3 mei 2013

09.30 - 10.00 uur Ontvangst met Koffie en Thee

10.00 - 11.00 uur Platform Integrale Zorg Noord Brabant

11.00 - 12.00 uur PPS Projecten

                                                              

ICSE Coöperatieleden kunnen zich aanmelden via de registratieknop bovenaan de pagina. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens registreren. Voor vragen kunt u contact opnemen met het ICSE, contactpersoon Patrick van Deursen op telefoonnummer 040-7877777 en via e-mail patrick@icse.nl.

 

                                                      

 

Het ICSE is een innovatie coöperatie voor clusters van bedrijven, kennis- en overheidsinstellingen die werken aan duurzame en sociale innovaties. Wij werken vanuit open innovatie en co-creatie met slim en creatief ondernemerschap. Key Focus Areas zijn coöperatie ondernemerschap, social innovation, plastic & sustainability en smart cities & buildings.

 

 

                                                                     

 

 


 

Heb je vragen over ICSE Coöperatie Meeting - Provinciaal Platform Integrale Zorg Noord Brabant? Neem contact op met ICSE
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


SBO St. Joseph
Geldropseweg 170
5613 LN Eindhoven
Nederland

Vrijdag 24 mei 2013 van 09:30 tot 12:00 (CEST)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

ICSE

Het ICSE verbindt duurzame professionals met elkaar én met opdrachtgevers voor het versterken van duurzaam ondernemerschap.

Wij ontwikkelen innovatieve en coöperatieve werkvormen voor duurzame professionals waarbij het delen van kennis, faciliteiten en middelen belangrijke instrumenten zijn voor waarde creatie. Via co-creatie én samenwerking tussen bedrijven, kennis- en overheidsinstellingen creëren wij nieuwe mogelijkheden.

  Contact opnemen met de organisator
ICSE Coöperatie Meeting - Provinciaal Platform Integrale Zorg Noord Brabant
Eindhoven, Nederland: evenementen Conferentie

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.