" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Duurzame Winst met Sociale Innovatie

ICSE

Dinsdag 26 februari 2013 van 13:30 tot 17:00 (CET)

Duurzame Winst met Sociale Innovatie

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag BTW Aantal
Open Ticket
Het Open Ticket is bestemd voor professionals die graag wil deelnemen aan deze Co-Creatie Meeting.
Beëindigd € 49,00 € 0,00 € 10,29
ICSE Cooperative Ticket
Het ICSE Cooperative Ticket is voor Coöperatieleden die een jaarovereenkomst hebben bij het ICSE. Wilt u meer weten over een ICSE Coöperatielidmaatschap? Neemt u dan contact op met ICSE via info@icse.nl of 040-7877777
Beëindigd Gratis € 0,00 € 0,00

Deel Duurzame Winst met Sociale Innovatie

Evenement gegevens

Wij nodigen u graag uit op dinsdag 26 februari van 13.30 tot 17.00 uur voor de ICSE Co-Creatie Meeting "Duurzame Winst met Sociale Innovatie" bij SBO St Joseph te Eindhoven.

Op dinsdag 26 februari gaan wij met Anke Wiersma, Innovatieconsultant van Syntens en medeoprichtster van de MKB Krachtcentrale, innoveren op een nieuwe arbeidsmarkt. Wat zijn de huidige arbeidsmarktontwikkelingen. Welke trends zijn hier waarneembaar?  Wat betekent dit voor strategie, cultuur, leiderschap en hoe geven wij invulling aan duurzame inzetbaarheid. 

 

    

Het ICSE levert een actieve bijdrage aan het duurzaam ontwikkelen en stimuleren van economische activiteiten in de regio door de inzet en ontwikkeling van nieuwe en flexibele coöperatieve werkvormen waarbij duurzame inzetbaarheid een belangrijk thema is. Wilt u hier graag meer van weten en wilt u hier graag betrokken bij zijn. Wij nodigen u graag uit voor deze inspirerende co-creatie sessie. Wij geven gezamenlijk invulling aan de ontwikkeling en introductie van een innovatief service concept omtrent 'duurzame inzetbaarheid". 

 

 


Agenda dinsdag 26 februari 2013  


13.30 - 14.00 uur Ontvangst met koffie en thee

14.00 - 14.15 uur Patrick van Deursen, ICSE

14.15 - 15.15 uur Presentatie Sociale Innovatie

Tijdens dit deel kunt u zich laten inspireren door Anke Wiersma die spreekt over het innoveren in een nieuwe arbeidsmarkt. Anke Wiersma is een bevlogen innovatie consultant van Syntens en zij is medeoprichtster van de MKB Krachtcentrale.

15.15 - 15.45 uur Pauze 

15.45 - 16.45 uur Workshop Duurzame Inzetbaarheid

Tijdens deze workshop gaan we gezamenlijk brainstormen en geven invulling aan innovatieve service concepten omtrent 'duurzame inzetbaarheid'. De service wordt vervolgens in de praktijk geimplementeerd waarbij u kunt aangeven op welke wijze en in welke rol u betrokken wilt blijven.

16.45 - 17.00 uur Plenaire Afsluiting  


U kunt zich aanmelden via de registratieknop bovenaan de pagina. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens registreren en eventueel die van collega's. Voor vragen kunt u contact opnemen met het ICSE, contactpersoon Patrick van Deursen op telefoonnummer  040-7877777  en via e-mail info@icse.nl
 

 

                                       

 

Het ICSE is een innovatie coöperatie voor clusters van bedrijven, kennis-, en overheidsinstellingen die werken aan duurzame en sociale innovaties. Wij werken vanuit open innovatie en co creatie met slim en creatief ondernemerschap. Key focus areas zijn cooperative entreprenuership, social innovation, plastics & sustainability en smart cities & buildings.

 


 

Heb je vragen over Duurzame Winst met Sociale Innovatie? Neem contact op met ICSE
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


SBO St. Joseph
Geldropseweg 170
5613 LN Eindhoven
Nederland

Dinsdag 26 februari 2013 van 13:30 tot 17:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

ICSE

Het ICSE verbindt duurzame professionals met elkaar én met opdrachtgevers voor het versterken van duurzaam ondernemerschap.

Wij ontwikkelen innovatieve en coöperatieve werkvormen voor duurzame professionals waarbij het delen van kennis, faciliteiten en middelen belangrijke instrumenten zijn voor waarde creatie. Via co-creatie én samenwerking tussen bedrijven, kennis- en overheidsinstellingen creëren wij nieuwe mogelijkheden.

  Contact opnemen met de organisator
Duurzame Winst met Sociale Innovatie
Eindhoven Events Conferentie

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.