Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Duurzame Winst met Plastics

ICSE

Dinsdag 4 december 2012 van 13:30 tot 17:30 (CET)

Duurzame Winst met Plastics

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag BTW Aantal
Open Ticket
Het Open Ticket is een open inschrijving voor duurzame professionals die graag betrokken zijn bij Duurzame Winst met Plastics.
Beëindigd € 49,50 € 0,00 € 10,40
ICSE Cooperative Ticket
Het ICSE Cooperative Ticket is een service ticket voor ICSE coöperatieleden met een jaarlidmaatschap bij het ICSE.
Beëindigd Gratis € 0,00 € 0,00
Team Ticket Duurzame Winst met Plastics
Het team ticket Duurzame Winst met Plastics een service ticket voor het organisatie team van "Duurzame Winst met Plastics"
Beëindigd Gratis € 0,00 € 0,00

Deel Duurzame Winst met Plastics

Evenement informatie

Co-Creatie Meeting: "Duurzame Winst met Plastics"

Wij nodigen u graag uit op dinsdag 4 december van 13.30 tot 17.30 uur voor de Co-Creatie Meeting "Duurzame Winst met Plastics" bij Fontys Hogeschool,Toegepaste Natuurwetenschappen  te Eindhoven.

Wij krijgen bij Fontys Toegepaste Natuurwetenschappen een rondleiding door het laboratorium met daarbij verschillende demonstraties. Wij kunnen dan gezamenlijk bespreken op welke wijze deze faciliteiten eventueel ingezet kunnen worden voor deelnemers van de Plastics & Sustainability Community.  

 

 

Dit is de maandelijkse Co-Creatie Meeting voor partijen die in open innovatie met elkaar ondernemen omtrent Plastics & Sustainability. Tijdens een co-creatie meeting ontwikkelen wij gezamenlijk het Plastics & Sustainability Innovatieplatform en voorzien het van de gewenste services. Wij bespreken de ruwe concepten, de lopende projecten en innovatieve werkvormen waarmee wij gezamenlijk meer resultaat bereiken. Het maximum aantal deelnemers bij deze Co-Creatie meeting is 20 deelnemers. 

Agenda dinsdag 4 december

13.30 - 14.00 uur Ontvangst met koffie

14.00 - 14.15 uur Introductie door Patrick van Deursen van ICSE

14.15 - 15.30 uur Laboratorium, Guido Smets en Gerard Brands, Fontys

15.30 - 16.00 uur Pauze

16.00 - 17.00 uur Innovatieplatform projecten en services, deelnemers

17.00 - 17.30 uur Afsluiting

 

De doelgroep is breed: inzamelaars, aanbieders van recyclaten, kunststofverwerkers, productontwerpers, architecten, adviseurs op dit vlak en andere specialisten. 

Voor deze ICSE Co-Creatie Meeting is een maximum aantal van 20-deelnemers van toepassing. Dus wij adviseren u om direct in te schrijven indien u hier graag bij wilt zijn! 

Wij stellen het op prijs wanneer u deze uitnodiging deelt met uw netwerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het ICSE, contactpersoon Patrick van Deursen via info@icse.nl of 06-53176021  #PSC12

 

                               

 

Deze community is door de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) opgestart in 2009 in samenwerking met de Limburgse Ontwikkelings- en Investeringsmaatschappij (LIOF) en de Economische Impuls Zeeland (EIZ). In het jaar 2012 is deze activiteit door BOM overgedragen aan het ICSE die deze op een vernieuwde wijze doorontwikkelt in samenwerking met de BOM, LIOF, DSM, Van Houtum, Fontys en de TU Delft.

 

                 

 

Heb je vragen over Duurzame Winst met Plastics? Neem contact op met ICSE
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


Fontys Hogescholen
1 Rachelsmolen
Gebouw R1, lokaal 1.143
5612 MA Eindhoven
Nederland

Dinsdag 4 december 2012 van 13:30 tot 17:30 (CET)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

ICSE

Het ICSE verbindt duurzame professionals met elkaar én met opdrachtgevers voor het versterken van duurzaam ondernemerschap.

Wij ontwikkelen innovatieve en coöperatieve werkvormen voor duurzame professionals waarbij het delen van kennis, faciliteiten en middelen belangrijke instrumenten zijn voor waarde creatie. Via co-creatie én samenwerking tussen bedrijven, kennis- en overheidsinstellingen creëren wij nieuwe mogelijkheden.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.