Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Duurzame Winst met Coöperatief Ondernemen

ICSE

Dinsdag 27 november 2012 van 15:00 tot 18:00 (CET)

Duurzame Winst met Coöperatief Ondernemen

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag BTW Aantal
Open Ticket
Het Open Ticket is bestemd voor diegene die graag betrokken wil bij de activiteiten en ontwikkeling van de coöperatie ICSE.
Beëindigd € 24,50 € 0,00 € 5,15
ICSE Cooperative Ticket
Het ICSE Cooperative Ticket is voor Coöperatieleden die een jaarovereenkomst hebben bij het ICSE.
Beëindigd Gratis € 0,00 € 0,00

Deel Duurzame Winst met Coöperatief Ondernemen

Evenement informatie

Wij nodigen u graag uit op dinsdag 27 november van 15.00 tot 18.00 uur voor de ICSE Co-Creatie Meeting "Duurzame Winst met Coöperatief Ondernemen" bij SBO St Jozeph te Eindhoven.

Dit is de maandelijkse ICSE Co-Creatie Meeting waar de ontwikkeling van de coöperatie, thema's, activiteiten, projecten en events besproken worden. Belangrijke thema's zijn sociale innovatie, plastics, energie, water, voedsel, afval en green buildings.  

Op 14 november heeft de project Kick Off CSI Eindhoven, Center of Social Innovation, plaatsgevonden. Wilt u meer weten over CSI Eindhoven betekent? Wilt u betrokken zijn bij de de realisatie van dit nieuwe initiatief? Dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan deze co-creatie sessie.

 

 


Agenda dinsdag 27 november 

15.00 - 15.15 uur Ontvangst met koffie en thee

15.15 - 15.30 uur Introductie, Patrick van Deursen

15.30 - 16.30 uur CSI Eindhoven, Leon Piepers

16.30 - 16.45 uur Pauze

16.45 - 17.45 uur Brainstorm, allen

17.45 - 18.00 uur Afsluiting, Patrick van Deursen


U kunt zich aanmelden via de registratieknop bovenaan de pagina. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens registreren en eventueel die van collega's. Voor vragen kunt u contact opnemen met het ICSE, contactpersoon Patrick van Deursen op telefoonnummer  040-7877777  en via e-mail info@icse.nl
 

                 

 

Het ICSE is een innovatie coöperatie voor clusters van bedrijven, kennis-, en overheidsinstellingen die werken aan duurzame en sociale innovaties. Wij werken vanuit open innovatie en co creatie met slim en creatief ondernemerschap. Het jaar 2012 is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot het jaar van de coöperaties. Een succesvolle ondernemingsvorm die economische en maatschappelijke uitdagingen weet te combineren.

 

 


 

Heb je vragen over Duurzame Winst met Coöperatief Ondernemen? Neem contact op met ICSE
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


SBO St. Joseph
Geldropseweg 170
5613 LN Eindhoven
Nederland

Dinsdag 27 november 2012 van 15:00 tot 18:00 (CET)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

ICSE

Het ICSE verbindt duurzame professionals met elkaar én met opdrachtgevers voor het versterken van duurzaam ondernemerschap.

Wij ontwikkelen innovatieve en coöperatieve werkvormen voor duurzame professionals waarbij het delen van kennis, faciliteiten en middelen belangrijke instrumenten zijn voor waarde creatie. Via co-creatie én samenwerking tussen bedrijven, kennis- en overheidsinstellingen creëren wij nieuwe mogelijkheden.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.