" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

DLEX Demo

Aurelium

Meerdere data

DLEX Demo

Deel DLEX Demo

Evenement gegevens

Wat is DLEX?

DLex is een uiterst betrouwbare beheerssoftware voor advocatenkantoren. Het is een relatief jong product, 4 jaar in zijn huidige vorm en dus technologisch uiterst actueel. Desondanks deze korte geschiedenis is DLex toch het resultaat van ruim 20 jaar ervaring bij Pyramiq in de ontwikkeling van software voor advocaten. Deze ruime ervaring leerde de ontwikkelaars dat advocatenkantoren, naast talent en professionalisme, vooral nood hebben aan een degelijke en betrouwbare beheerssoftware.

Vele kantoren staan echter huiverachtig tegen de implementatie van een nieuwe oplossing. Een nieuwe sofware vergt immers veel aanpassing en gewenning. DLex reduceert dit proces tot het minimum door de vertrouwde Microsoft look & feel te hanteren. Zo wordt er gebruik gemaakt van de typische MS Outlook interface en is er een naadloze integratie met MS Office.

De demo

Tijdens deze demo zullen wij u hiervan graag proberen overtuigen. We tonen aan de hand van een uitgebreide live demonstratie aan hoe u DLEX kan inzetten om de werking van uw kantoor te optimaliseren!

Aurelium positioneert DLex als startpunt om ICT echt te gebruiken als een strategisch voordeel. De gebruikers, advocaten en kantoormedewerkers die er dagdagelijks mee werken, staan centraal in onze aanpak. Het comfort van de gebruikers én de optimalisatie van kantoorprocessen vormen voor ons dan ook essentiële uitgangspunten.

Download de DLEX informatiebrochure!

Heb je vragen over DLEX Demo? Neem contact op met Aurelium

Waar


Aurelium
Kontichstraat 177
2650 Edegem
België

Meerdere data


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Aurelium

Wij leveren de kennis, de beschikbaarheid, de technologie en de organisatie die KMO's in staat stelt om hun ICT-infrastructuur aan te wenden als een competitief voordeel.

Opleiding, begeleiding en coaching van onze klanten en hun medewerkers is daar voor ons een essentieel onderdeel van!

Kijk dus zeker eens naar onze volledige agenda op onze website!

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.