" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Sociale Innovatie

ICSE

Dinsdag 15 januari 2013 om 14:30 - Woensdag 16 januari 2013 om 11:30 (CET)

Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Sociale Innovatie

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag BTW Aantal
Open Ticket
Het Open Ticket is bestemd voor professionals die graag wil deelnemen aan deze Co-Creatie Meeting.
Beëindigd € 49,00 € 0,00 € 10,29
ICSE Cooperative Ticket
Het ICSE Cooperative Ticket is voor Coöperatieleden die een jaarovereenkomst hebben bij het ICSE. Wilt u meer weten over een ICSE Coöperatielidmaatschap? Neemt u dan contact op met ICSE via info@icse.nl of 040-7877777
Beëindigd Gratis € 0,00 € 0,00

Deel Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Sociale Innovatie

Evenement informatie

Wij nodigen u graag uit op dinsdag 15 januari van 14.30 tot 18.00 uur voor de ICSE Co-Creatie Meeting "Duurzame Winst met Sociale Innovatie" bij SBO St Joseph te Eindhoven.

Op dinsdag 15 januari start het programma "Duurzame Winst met Sociale Innovatie". Wij helpen actief professionals die de stap gezet hebben naar zelfstandig ondernemerschap. Hierbij betrekken wij het MKB en multinationals gelet op de onderlinge interactie en impact.

Het ICSE levert een actieve bijdrage aan het duurzaam ontwikkelen en stimuleren van economische activiteiten in de regio door de inzet en ontwikkeling van nieuwe en flexibele coöperatieve werkvormen. Naast de multinationals en het MKB betrekken wij hierbij tevens bijzondere stakeholders zoals bijvoorbeeld Brainport en Syntens. Het doel is om in open innovatie en co-creatie te komen tot een social deal. In deze social deal maken wij in 2013 gezamenlijk afspraken over de opstart van een aantal bijzondere projecten en services in de Brainport regio.

 

 

Wilt u meer weten over de ICSE coöperatie en wat deze voor u kan betekenen? Bent u in de gelegenheid om in open innovatie kennis, faciliteiten en middelen te delen? Dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan deze co-creatie sessie.


Agenda dinsdag 15 januari  

14.30 - 15.00 uur Ontvangst met koffie en thee

15.00 - 15.15 uur Patrick van Deursen, ICSE

15.15 - 15.45 uur Harrie Manders, Brainport Development 

15.45 - 16.15 uur Ton Loozen, Smart Group

16.15 - 16.30 uur Pauze

16.30 - 17.30 uur Brainstorm, allen

17.30 - 18.00 uur Afsluiting


U kunt zich aanmelden via de registratieknop bovenaan de pagina. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens registreren en eventueel die van collega's. Voor vragen kunt u contact opnemen met het ICSE, contactpersoon Patrick van Deursen op telefoonnummer  040-7877777  en via e-mail info@icse.nl
 

 

                 

 

Het ICSE is een innovatie coöperatie voor clusters van bedrijven, kennis-, en overheidsinstellingen die werken aan duurzame en sociale innovaties. Wij werken vanuit open innovatie en co creatie met slim en creatief ondernemerschap. Belangrijke thema's voor het jaar 2013 zijn social innovation, plastics & sustainability en smart energy cities & buildings.

 


 

Heb je vragen over Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Sociale Innovatie? Neem contact op met ICSE
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


SBO St. Joseph
Geldropseweg 170
5613 LN Eindhoven
Nederland

Dinsdag 15 januari 2013 om 14:30 - Woensdag 16 januari 2013 om 11:30 (CET)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

ICSE

Het ICSE verbindt duurzame professionals met elkaar én met opdrachtgevers voor het versterken van duurzaam ondernemerschap.

Wij ontwikkelen innovatieve en coöperatieve werkvormen voor duurzame professionals waarbij het delen van kennis, faciliteiten en middelen belangrijke instrumenten zijn voor waarde creatie. Via co-creatie én samenwerking tussen bedrijven, kennis- en overheidsinstellingen creëren wij nieuwe mogelijkheden.

  Contact opnemen met de organisator
Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Sociale Innovatie
Eindhoven, Nederland: evenementen Conferentie

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.