" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Plastics

ICSE

Dinsdag 19 maart 2013 van 13:30 tot 17:30 (CET)

Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Plastics

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag BTW Aantal
Open Ticket
Het Open Ticket is voor professionals die graag willen deelnemen aan de Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Plastics.
Beëindigd € 49,00 € 0,00 € 10,29
ICSE Cooperative Ticket
Het ICSE Cooperative Ticket is een service ticket voor ICSE coöperatieleden met een jaarlidmaatschap bij het ICSE. Wilt u meer weten over een lidmaatschap bij de ICSE Coöperatie? Neemt u dan contact op met het ICSE via info@icse.nl of 040-7877777
Beëindigd Gratis € 0,00 € 0,00

Deel Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Plastics

Evenement gegevens

Co-Creatie Meeting: "Duurzame Winst met Plastics"

Wij nodigen u graag uit op dinsdag 19 maart  2013 van 13.30 tot 17.30 uur voor de Co-Creatie Meeting "Duurzame Winst met Plastics" bij Syntens te Eindhoven.

                   


Op dinsdag 19 maart 2013 geeft Alain Dirven, Innovatieconsultant bij Syntens een introductie van de diverse innovatie activiteiten waar Syntens bij betrokken is. Afhankelijk van uw interesse zullen we tijdens deze co-creatie meeting ingaan op de activiteiten en op welke wijze u graag betrokken wilt zijn. Het ICSE levert een actieve bijdrage aan het duurzaam ontwikkelen en stimuleren van economische activiteiten in de regio door de inzet en ontwikkeling van nieuwe en flexibele coöperatieve werkvormen waarbij duurzame inzetbaarheid een belangrijk thema is.           De Co-Creatie Meeting is voor partijen een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en kennis te delen rondom het thema Plastics & Sustainability. Een gelegenheid voor inspiratie en tevens een plek waar u in open innovatie met elkaar kunt ondernemen.

 

 

 

Agenda dinsdag 19 maart 2013


13.30 - 14.00 uur Ontvangst met koffie

14.00 - 14.15 uur Patrick van Deursen, ICSE

14.15 - 15.15 uur Alain Dirven, Syntens

Alain Dirven, Innovatieconsultant bij Syntens, geeft u een introductie van de diverse Biopolymeren activiteiten waar Syntens bij betrokken is. Afhankelijk van uw interesse zullen we tijdens dece co-creatie meeting ingaan op de activiteiten die de revue gaan passeren.

 

15.15 - 15.45 uur Pauze

 

15.45 - 17.15 uur Innovatieplatform projecten en services, deelnemers

Wij bespreken gezamenlijk de ontwikkelingen, de projecten en services van de Plastics & Sustainability Community. Het is een gelegenheid waar u ook uw persoonlijke ambities en uitdagingen kunt delen met de diverse deelnemers.

 

17.15 - 17.30 uur Afsluiting

 

De doelgroep is breed: inzamelaars, aanbieders van recyclaten, kunststofverwerkers, productontwerpers, architecten, adviseurs op dit vlak en andere specialisten. 

Wij stellen het op prijs wanneer u deze uitnodiging deelt met uw netwerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het ICSE, contactpersoon Patrick van Deursen via info@icse.nl of 06-53176021  #PSC12

 

                                         

 

Deze community is door de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) opgestart in 2009 in samenwerking met de Limburgse Ontwikkelings- en Investeringsmaatschappij (LIOF) en de Economische Impuls Zeeland (EIZ). In het jaar 2012 is deze activiteit door BOM overgedragen aan het ICSE die deze op een vernieuwde wijze doorontwikkelt in samenwerking met de BOM, LIOF, DSM, Van Houtum, Fontys en de TU Delft.

 

                 

 

Heb je vragen over Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Plastics? Neem contact op met ICSE
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


Syntens
John F. Kennedylaan 2
5612AB Eindhoven
Nederland

Dinsdag 19 maart 2013 van 13:30 tot 17:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

ICSE

Het ICSE verbindt duurzame professionals met elkaar én met opdrachtgevers voor het versterken van duurzaam ondernemerschap.

Wij ontwikkelen innovatieve en coöperatieve werkvormen voor duurzame professionals waarbij het delen van kennis, faciliteiten en middelen belangrijke instrumenten zijn voor waarde creatie. Via co-creatie én samenwerking tussen bedrijven, kennis- en overheidsinstellingen creëren wij nieuwe mogelijkheden.

  Contact opnemen met de organisator
Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Plastics
Eindhoven Events Conferentie

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.