Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Plastics

ICSE

Dinsdag 29 januari 2013 van 13:30 tot 17:30 (CET)

Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Plastics

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag BTW Aantal
Open Ticket
Het Open Ticket is voor professionals die graag willen deelnemen aan de Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Plastics.
Beëindigd € 49,00 € 0,00 € 10,29
Studenten Fontys
Het Studenten Fontys Ticket is voor studenten van Fontys die graag willen deelnemen aan de Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Plastics.
Beëindigd € 17,50 € 0,00 € 3,68
ICSE Cooperative Ticket
Het ICSE Cooperative Ticket is een service ticket voor ICSE coöperatieleden met een jaarlidmaatschap bij het ICSE. Wilt u meer weten over een lidmaatschap bij de ICSE Coöperatie? Neemt u dan contact op met het ICSE via info@icse.nl of 06-53176021
Beëindigd Gratis € 0,00 € 0,00

Deel Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Plastics

Evenement informatie

Co-Creatie Meeting: "Duurzame Winst met Plastics"

Wij nodigen u graag uit op dinsdag 29 januari van 13.30 tot 17.30 uur voor de Co-Creatie Meeting "Duurzame Winst met Plastics" bij Van Houtum te Swalmen.

                       


De Co-Creatie Meeting is voor partijen een gelegenheid om in open innovatie met elkaar te ondernemen omtrent Plastics & Sustainability. Tijdens de maandelijkse co-creatie meeting ontwikkelen wij gezamenlijk het Plastics & Sustainability Innovatieplatform en delen kennis, faciliteiten en middelen. Op 29 januari bespreken wij met u graag de lopende projecten, de Plastic Fantastic Library en de samenwerking met Fontys en wat zij voor u kunnen betekenen.

 

 

 

Van Houtum is een Cradle to Cradle company en in 2012 is Van Houtum voor het vijfde opeenvolgende jaar benoemd tot de Best Managed Company door Deloitte en behoort hiermee tot één van de best geleide bedrijven van Nederland. Op dinsdag 29 januari kunt u zich bij Van Houtum laten inspireren door deze bijzondere organisatie. 

 

Agenda dinsdag 29 januari 

13.30 - 14.00 uur Ontvangst met koffie

14.00 - 14.15 uur Patrick van Deursen, ICSE

14.15 - 15.30 uur Rondleiding Van Houtum, Albert Mey

15.30 - 15.45 uur Pauze

15.45 - 17.15 uur Innovatieplatform projecten en services, deelnemers

                            - Lopende projecten

                            - The Plastics Fantastic Library

                            - Fontys Applied Science samenwerking met bedrijfsleven

17.15- 17.30 uur Afsluiting

 

De doelgroep is breed: inzamelaars, aanbieders van recyclaten, kunststofverwerkers, productontwerpers, architecten, adviseurs op dit vlak en andere specialisten. 

Wij stellen het op prijs wanneer u deze uitnodiging deelt met uw netwerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het ICSE, contactpersoon Patrick van Deursen via info@icse.nl of 06-53176021  #PSC12

 

                                         

 

Deze community is door de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) opgestart in 2009 in samenwerking met de Limburgse Ontwikkelings- en Investeringsmaatschappij (LIOF) en de Economische Impuls Zeeland (EIZ). In het jaar 2012 is deze activiteit door BOM overgedragen aan het ICSE die deze op een vernieuwde wijze doorontwikkelt in samenwerking met de BOM, LIOF, DSM, Van Houtum, Fontys en de TU Delft.

 

                 

 

Heb je vragen over Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Plastics? Neem contact op met ICSE
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


Van Houtum
Boutestraat 125
6071 JR Swalmen
Nederland

Dinsdag 29 januari 2013 van 13:30 tot 17:30 (CET)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

ICSE

Het ICSE verbindt duurzame professionals met elkaar én met opdrachtgevers voor het versterken van duurzaam ondernemerschap.

Wij ontwikkelen innovatieve en coöperatieve werkvormen voor duurzame professionals waarbij het delen van kennis, faciliteiten en middelen belangrijke instrumenten zijn voor waarde creatie. Via co-creatie én samenwerking tussen bedrijven, kennis- en overheidsinstellingen creëren wij nieuwe mogelijkheden.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.