Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Theming met Diazo

Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe

Woensdag 12 december 2012 van 10:00 tot 16:00 (Pacific-standaardtijd Verenigde Staten (Los Angeles))

Theming met Diazo

Registratie-informatie

Type Resterend Einde Aantal
Workshop Diazo 7 Registraties Beëindigd Gratis  

Deel Theming met Diazo

Evenement informatie

Op 12 december 2012 organiseert Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe de workshop Theming met Diazo op onze locatie in Amsterdam.

Met Diazo wordt een grafisch ontwerp dat is uitgewerkt in een statische HTML-webpagina geïntegreerd in een dynamische website zoals deze wordt beheerd door bijvoorbeeld een content management systeem (CMS). Met Diazo wordt een HTML-pagina gemaakt door een webdesigner omgezet naar een thema van het CMS, bijvoorbeeld voor een herontwerp van de gebruikersinterface van een oude webapplicatie, zonder zelfs toegang te hebben tot de originele broncode. Of de realisatie van een uniforme gebruikersinterface voor meerdere verschillende webapplicaties. Dit allemaal in uren in plaats van weken.

Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe geeft een hands-on workshop waar onze ervaring met Diazo wordt gepresenteerd en met het uitwerken van een aantal oefeningen direct inzicht kan worden verkregen in de mogelijkheden van Diazo.

De doelgroep voor deze workshop is iedereen die te maken heeft met het (her) ontwerpen van websites. Van grafisch ontwerpers, front-end ontwikkelaars, website beheerders en (python) developers. 

Er zijn aan deze workshop geen kosten verbonden.  De aanvang op 12 december is om 10:00 uur. Neem je eigen notebook mee, dan zorgen wij voor de lunch..

Heb je vragen over Theming met Diazo? Neem contact op met Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe

Waar en wanneer


Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe
115 KNSM-Laan
1019 LB Amsterdam
Nederland

Woensdag 12 december 2012 van 10:00 tot 16:00 (Pacific-standaardtijd Verenigde Staten (Los Angeles))


  Toevoegen aan mijn agenda

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.