Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Prishtina Startup Weekend - May 2012

UP Global

Friday, May 25, 2012 at 5:00 PM - Sunday, May 27, 2012 at 11:00 PM (CEST)

Prishtina Startup Weekend - May 2012

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
Developer (25€ paid at bank - 20 euros for students)
This ticket type applies to developers, with all sorts of technical background.
Sold Out Ended Free  
Designer (25€ paid at bank - 20€ for students) 9 Tickets Ended Free  
Non-Technical (25€ paid at bank - 20€ for students) Sold Out Ended Free  

Share Prishtina Startup Weekend - May 2012

Event Details

  • Rezervoni biletën tuaj online sipas profilit që keni dhe paguani përmes e-banking apo direkt në bankë duke shfrytëzuar detajet e mëposhtme ose detajet që vijnë në e-mail, pas konfirmimit tuaj. Çmimet janë të njejta por na lehtësojnë punën edhe neve edhe juve, për të ditur çfarë profile kemi.

Innovation Centre Kosovo edhe këtë vit është përkrahësi kryesor i Prishtina Startup Weekend, duke sjellë në pah infrastrukturën e nevojshëme që çdo gjë rreth eventit të shkoj ashtu si duhet. Fatkeqësisht vitin e kaluar nuk arritëm të shohim në mesin tonë një ndërmarrës që do të trajtojë telashet e pagesave online, që nënkupton se edhe këtë vit duhet sistemi i pagesave të shkoj përmes ebanking apo pagesës në kesh. Këtë formë të pagesës do të duhet ta bëni në zyret e Innovation Centre Kosovo, ku merrni edhe faturë se çdo gjë është në rregull me faturën, e përveç kësaj pagesat mund t'i bëni edhe përmes ebanking në llogarinë bankare si vijon:

  • 1189002386010183, Procredit Bank 
    INNOVATION CENTRE KOSOVO NGO - (Emri i llogarisë: Innovaiton Ccentre Kosovo - Rexhep Mala, no. 28A, Prishtinë, Kosovë) - Bileta e rregullt 25 Euro, për studentë 20 Euro (duhet ID për të vërtetuar se jeni student).

Pagesa është vendosur për të mundësuar kualitet dhe përkushtim gjatë eventit, ndërsa në mes tjerash na lehtëson sadopak edhe ne shpenzimet e shumëta që kemi, për të sjellë mentorët e folësit më të mirë në mesin tuaj e për të sjellë shpërblimet më të mira. 

Nxtioni dhe rezervoni biletën tuaj me çmimet e tanishme sepse kjo ofertë vlenë vetëm deri më 15 maj 2012.

Have questions about Prishtina Startup Weekend - May 2012? Contact UP Global

When & Where


Innovation Centre KosovoFriday, May 25, 2012 at 5:00 PM - Sunday, May 27, 2012 at 11:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

UP Global

UP Global is a non-profit dedicated to fostering entrepreneurship, grassroots leadership, and strong communities. 

UP Global is on a mission to make the world a more innovative and prosperous place, one community at a time. We believe that entrepreneurs are critical to driving a strong global economy and a better world. We do our part by supporting the grassroots leaders who are at the core of every strong entrepreneurial community. 

Through the efforts of its grassroots community leaders, UP Global operates programs that foster entrepreneurship in hundreds of cities across the world. UP Global's flagship programs & initatives include Startup Weekend, Startup Digest, Startup Next, Education Entrepreneurs, and Entrepreneurs Across Borders.

  Contact the Organizer
  News and Updates
2012-05-03 13:34:01

Prishtina Startup Weekend 25-27 Maj 2012... vizitoni http://www.telegrafi.com/teknologji/startup-weekend-perseri-ne-prishtine-83-718.html për më shumë informata.

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.