Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Post Cloud Slam 2010 Activities.

Cloudcor Inc.

Tuesday, May 4, 2010 at 1:00 PM (EDT)

Post Cloud Slam 2010 Activities.

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee Quantity
Online Access to 2010 conference proceedings   more info Ended $29.95 $1.74

Share Post Cloud Slam 2010 Activities.

Event Details

 

Conference Program

All Times Are Eastern Standard Time or GMT -05:00 
Note: this program page will be updated frequently and may change without notice (all participants will be notified by e-mail).

MARCH 23, 2010 (EST TIME ZONE) (WEST COAST)


08:15 EST (45 min)
Opening Keynote Presentation, Ventana Research. Cloud Computing and You: Dispatches from the Revolution across Business and IT

09:00 EST (1 hr)
Break Out Sessions
Track 1 - Intel I. Architecting Software Applications for Private / Enterprise Cloud.
Track 3 - Ventana Research II. Transforming Customer Service through Cloud Computing.
Track 4 - PA Consulting Group. It's all about trust. Customer-supplier relationships in the cloud computing world.

10:00 EST (1 hr)
Keynote 1, WIPRO. Enterprise Cloud Stack -Technology and Architectural Perspectives.

11:00 EST (1 hr)
Keynote 2, MWD Advisors. Cloud forecasting: models, predictions, pitfalls and planning.

12:00 EST (1 hr)
Keynote, BMC. Cloud Computing: The Catalyst for Business Service Management.

13:00 EST (30 min)
Headline Break Out Session
Track 1 - Capgemini. Getting Cloud-based Solutions That Meet Your Business Requirements.
Track 2 - AppZero. Case Study: Fortune 100 data center provisions to/from *Cloud with Virtual Application Appliances.
Track 3 - Level 3 Communications - Building Private Clouds
Track 4 - Red Hat; Empowering the Cloud Ecosystem
Track 5 - CA. Managing Cloud-Connected Applications.

13:30 EST (1 hr)
Headline Event Keynote Presentation, IBM. Cloud Computing and Smarter IT Delivery.

14:30 EST (45 min)
Keynote, Platform Computing. Private Cloud: Regain Control of Your Infrastructure.

15:15 EST (45 min)
Break Out Session
Track 1 - WYSE. Legal Storms Forecast for Cloud Computing.
Track 2 - Appregatta. New SaaS Business Models for Success.
Track 3 - VKernel I. Improving Performance in VMware and Hyper-V-enabled Clouds.
Track 4 - MaxiScale. Combining File Systems with Key Value Stores – A Best of Both Worlds Approach.
Track 5 - Surgient. Self-Service in the Cloud: What You Don’t Know (or Plan for) Can Hurt You

16:00 EST (1 hr)
Keynote Panel Discussion, IBM. Developing in and for the cloud -IBM resources to help you succeed.

17:00 EST (45 min)
Keynote Presentation, Fabasoft. Cross-Company Scrum in the Cloud.

17:45 EST (1 hr)
Keynote Presentation, McAfee. Security From, In And For The Cloud.

18:45 EST (45 min)
Break Session,
Track 1 - T-Systems. Operations in the Enterprise Cloud: Fully Automating Provisioning and Operations. 
Track 2 - Boomi. The CIO Whiteboard: Designing a Cloud Integration Strategy.
Track 3 - Synteractive. Windows-based IaaS: Lessons in the Cloud - The Recovery.Gov Story.
Track 4 - Apprenda. IaaS Players vs PaaS Players.
Track 5 - Ventana Research IV. Finance in a Cloud.
Track 6 - TRAC Research Panel. Monitoring the Performance of Cloud Services: New Tools for a New Era.

19:30 EST (45 min)
Keynote Presentation, Cotendo. How to migrate to and in between cloud services without compromising service continuity.

20:15 EST (30 min)
Keynote
Analyst Keynote - TRAC Research. Best Practices for Managing Hybrid Cloud Environments.

20:45 EST (45 min)
Headline Analyst Keynote, Gartner. Impacts of cloud on semiconductors.

21:30 EST (30 min)
Day 1 Closing Keynote Presentation, IBM. Cloud Computing with the Simple Cloud API.

22:00
End of Day 1

MARCH 24, 2010

08:00 EST (1 hr)
Opening Keynote Presentation, WIPRO. Path-To-Enterprise-Cloud.

09:00 EST (45 min)
Keynote, Fabasoft. Trusted Cloud Collaboration: Live Case Study Demos in the Cloud.

09:45 EST (45 min)
Break Out Sessions
Track 1 - Oracle. Beyond Hardening - New Ideas for Virtual Machine Security.
Track 2 - Mahindra Satyam. zClouds: A Better Business Cloud.
Track 3 - Virtual Instruments. Ensuring the Performance of Cloud-based Applications.
Track 4 - Riverbed I. Optimizing the Performance of Cloud Computing.
Track 5 - Cognizant. GTO Cloud.
Track 6 - IBM. Fast, consistent, and repeatable application environments in the cloud.

10:30 EST (45 min)
Keynote Panel Discussion, Platform Computing. Private Cloud Computing Marches On; 6 Case Studies Defining An Industry

11:15 EST (45 min)
Break Out Sessions
Track 1 - Riverbed II. Is WAN Optimization Still Relevant in a Cloudy World?
Track 2 - TheInfoPro. What 100 organizations say they’re doing about cloud: now and two years from now.
Track 3 - Canadian Federal Government. Cloud Computing in the Canadian Federal Government.
Track 4 - PA Consulting Group. Data Security – looking beyond technical security to organisation change, to manage risks and reap the rewards.
Track 5 - PricewaterhouseCoopers. Leveraging the Value of Big Data in the Cloud.
Track 6 - IBM. How Cloud is working as a disruptor to shake up middleware design.
Track 7, Cotendo. How to migrate to and in between cloud services without compromising service continuity.

12:00 EST (1 hr)
Keynote Panel Discussion, BMC. Cloud Computing: Why (and Why Not).

13:00 EST (30 min)
Headline Break Out Session
Track 1 - VKernel II. How to implement a Profitable Chargeback Model in the Cloud.
Track 2 - Hitachi Data Systems. Best Practices for Moving into the Public or Hybrid Cloud.
Track 3 - Bits Republic Technologies. Privacy in the Cloud: Client-Side Encryption and Online Key Management for Cloud-Based Collaboration.
Track 4 - BMC. Breakout Session.
Track 5 - Fabasoft. Simplify your Daily Business: Combine the Enterprise and the Cloud.
Track 6 - NetApp. Economies of Cloud Scale Infrastructure.

13:30 EST (1 hr)
Headline Keynote Presentation, IBM/Bathwick. Workloads which work in the cloud.

14:30 EST (45 min)
Keynote Presentation, Ping Identity. Who's in Your Cloud?

15:15 EST (45 min)
Break Out Session,
Track 1 - Nice Software. Platform-as-a-Service (PaaS) – customer successes and hurdles building Public Cloud offerings.,
Track 2 - WorkXpress. Empowerment by the cloud Platform as a service provides business software promise.
Track 3 - Keane. Cloud Engineering – A SOA-based Approach to Effectively Developing Real-world Cloud Solutions.
Track 4 - Ventana Research III. The CIO Challenge: Integrating Data in the Clouds.
Track 5 - Appregatta. Cloud Computing – the next BPM frontier.
Track 6 - VMC. Ideal Human Capital Models for the Cloud Environment.

16:00 EST (1hr)
Keynote Presentation, Surgient. What We Learned the Hard Way: Top 10 Private Cloud Best Practices and Pitfalls.

17:00 EST (1hr)
Keynote Presentation, BMC. Running a Cloud at BMC.

18:00 EST (45 min)
Break Out Session,
Track 1 - Sentrigo. Securing Sensitive Data in the Cloud.
Track 2 - HP. Reliable cloud computing: Web 2.0 Performance Testing and Scalability.
Track 3 - Globo - Architectures for Distributed High Performance Video Processing in the Cloud
Track 4 - Cloud ICT "The most current status of Cloud Computing activity globally"
Track 5 - InMage. Leveraging Cloudbursting To Drive Down IT Costs.

18:45 EST (45 min)
Keynote Presentation, PricewaterhouseCoopers. Trusted Assurance Services - Providing a Method for Cloud Computing Users to Feel Confident in the Cloud.

19:30 EST (45 min)
Keynote Presentation, Aria Systems. Maximizing Monetization in the Cloud.

20:30 EST (45 min)
Break Out Session
Track 1 - Intel II. How Cloud Transforms Models, Architectures and Usage for Business and IT.
Track 2 - Dr. Helbing. Data Protection Law Requirements to Cloud Computing Agreements in the European Union (EU).
Track 3 - SAP. Enterprise Cloud: SAP Vision.
Track 4 - Terremark. Impact of Cloud Computing on e-discovery.

21:15 EST (45 min)
Analyst Keynote - PTak/Noel. A roundtable discussion featuring senior technologists from EMC, IBM, Hitachi Data Systems, Iron Mountain the major providers of cloud storage infrastructure.

22:00
End of Day 2

MARCH 25, 2010

08:00 EST (45min)
Keynote presentation 1, WIPRO. Wipro’s Experience with private infrastructure Cloud.

09:00 EST (45 min)
Break Out Sessions,
Track 1 - SensorLogic. Machine-to-Machine (M2M) Meets "The Cloud": A Mandate Emerges.
Track 2 - NIIT Technologies. Cost Optimization As Major Architectural Considerations for Cloud Application.
Track 3 - Imaginea. Building Applications for the Cloud – Challenges, Experiences and Recommendation.
Track 4 - Schneider Electric - Cloud Computing- Taking the plunge.

09:45 EST (45 min)
Track 1 - iLand II. Achieving business continuity goals with a cloud-based DR plan.
Track 2 - Ptak/Noel. Optimizing the Cloud for Enterprise Application Performance.
Track 3 - SAP. Auditing for Cloud Computing
Track 4 - Lemon. Setting Up a Channel for the Cloud
Track 5 - TRAC Research Panel. Application Acceleration in the Cloud.
Track 6 - Cloud Usergroup India. Scalable Shards.

10:45 EST (45 min)
Analyst Keynote, Bathwick. The road to cloud : Key steps in cloud enabling your infrastructure

11:30 EST (1hr)
Keynote presentation, BDNA. Optimizing Virtualization and Cloud Environments with Facts and Transparency.

12:30 EST (45 min)
Break Out Sessions,
Track 1 - MaxiScale. What's the Big Deal with Small Files? Scaling Internet Applications for the Cloud.
Track 2 - KawaObjects. Using Virtualization to Prepare Your Data Center for 'Real-time Assurance of Business Continuity'.
Track 3 - Eucalyptus. Eucalyptus: The Open Source Infrastructure for Cloud Computing.
Track 4 - CloudQAS. Performance Testing and Analysis in a Cloud Environment: A practical approach.
- Openlogic. Top 10 Lessons Learned from Deploying Hadoop in a Private Cloud.

13:15 EST (45 min)
Break Out Sessions
Track 1 - Servoy. Hybrid Cloud - The Green Future.
Track 2 - CloudScale. Cloud Computing For Everyone.
Track 3 - iLand. Workforce mobility and improved security through cloud-based desktops.
Track 4 - First Spike. How to Solve For Cloud Based Adoption Through Master Data Management.
Track 5 - Indian Institute of Information Technology. Cloud Marketing - The Future Of Marketing.
Track 6 - VMC. Cloud Bursting for Optimizing IT Environments.

14:00 EST (45 min)
Keynote presentation 4, Taneja Group. State of the Industry: Survey Reveals Barriers and Opportunities for Development and Testing in the Cloud.

14:45 EST (45 min)
Headline Keynote presentation, IBM. IBM lessons learned on the cloud.

15:30 EST (45 min)
Keynote Presentation, TechTarget. Survey Reveals 2010 Enterprise IT Spending.

16:15 EST (45 min)
Keynote Panel Discussion - Surgient. Enterprise Private Clouds: Fight Myth with Fact.

17:15 EST (15 min)
Featured Presentation, ALTADYN. 3DXplorer, the first cloud-based 3D Virtual Event Platform.

17:30 EST (45 min)
Break Out Sessions,
Track 1 - ScaleMP. Server Virtualization for Aggregation in the Cloud.
Track 2 - Optimal Innovations. Leveraging the Cloud for Green IT: Predicting the Energy, Cost and Performance of Cloud Computing.
Track 3 - Terremark. Securing the Cloud.
Track 4 - IBM. Keeping Your Options Open, Even if the Cloud is Not.
Track 5 - Panel Discussion: Cloud-scale ERP on-demand supporting 500,000 users with SAP, T-Systems, and NetApp
Track 6 - EC3. Navigating the "FOG" of Cloud computing.

18:30 EST (1hr)
Keynote presentation, Spirent. "A Billion Served".

19:30 EST (45 min)
Break Out Sessions,
Track 1 - Zementis. Efficient Deployment of Predictive Analytics through Open Standards and Cloud Computing.
Track 2 - GCE Federal. Financial Management Services Cloud.
Track 3 - Ptak/Noel. Managing Cloud Services for the Business
Track 6 - Coupa. How to Control Costs in the Cloud: Strategies and Tactics for Smarter Spending.
Track 7 - Trac-Research Panel. Integrated Data Center Monitoring – Merging Silo’s & Bridging On-Premise with Cloud Services

20:15 EST (45 min)
Keynote, McKenna Long & Aldridge. Cutting to the Chase: Cloud Computing from the Customer’s Perspective.

21:00 EST (30 min)
CloudSlam '10(TM) - Event Review by Sergis Mushell, Analyst at Gartner.

 

Have questions about Post Cloud Slam 2010 Activities.? Contact Cloudcor Inc.

Organizer

Cloudcor Inc.

Cloud Computing Advisory. Read more at htttp://www.cloudcor.com

  Contact the Organizer

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.