" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Optimaal presteren in sport en sponsoring

Feeling-healthy.net

Thursday, October 27, 2011 from 7:15 PM to 10:00 PM (CEST)

Optimaal presteren in sport en sponsoring

Ticket Information

Type End Quantity
Sportersmeeting Ended Free  

Share Optimaal presteren in sport en sponsoring

Event Details

 

Sport en voeding zijn nog steeds onderwerpen in de sportwereld, waaraan onvoldoende aandacht wordt besteed; zowel amateur- als topsporters weten vaak te weinig over de juiste voeding, tijdstip van eten, hoeveel en wat de beste voedingskeus is. Ook op het gebied van suppletie bestaan genoeg vraagtekens en misvattingen. Dit herkennen wij al jaren en vanuit onze bedrijfsachtergrond begeleiden we inmiddels al vele sporters op allerlei niveaus. Gezonde voeding en de juiste suppletie maken net het verschil tussen winnen en verliezen, tussen “gewoon” presteren of een topprestatie leveren!

Tijdens deze meeting geeft Paul Gebbink, oud topsporter, fysiotherapeut en voedingsdeskundige, een toelichting over het effect van goede voeding en de juiste suppletie op je gezondheid en sportprestaties. Daarnaast vertellen sporters zelf welke prestatieverbetering zij hebben ervaren door het gebruik van goede voeding!

 

Sponsoring

Ons bedrijf kent een concept waarbij je op een andere manier naar sponsoring kunt kijken. Dit is interessant voor individuele sporters uit alle takken van sport en voor sportclubs omdat dit concept de mogelijkheid biedt een duurzame inkomstenstroom op te bouwen, waardoor je de tijd optimaal kunt gaan besteden aan trainen, prestaties leveren tijdens wedstrijden, en voor clubs: het runnen van de club.

 

Have questions about Optimaal presteren in sport en sponsoring? Contact Feeling-healthy.net

When & Where


Wellness International Network Training Centre
Kruisweg 583
2132 NA Hoofddorp
Netherlands

Thursday, October 27, 2011 from 7:15 PM to 10:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

Feeling-healthy.net

Feeling-healthy.net is een organisatie met zelfstandige ondernemers. Zij werken samen aan internationale expansie van trendproducten uit de wellness-industrie. De toenemende aandacht voor een gezonde levensstijl biedt aanzienlijke kansen. De “healthy living”-markt heeft een omvang van circa EUR570 miljard. Analisten voorspellen dat deze markt jaarlijks gemiddeld 7-8% groeit, dubbel zo snel vergeleken met de wereldeconomie.

Het concept van Feeling-healthy.net speelt in op deze exceptionele groei. Met een bijzonder businessconcept dat nauwelijks gevoelig is voor “traditionele” problemen van “traditionele” bedrijven; overheidsmaatregelen, concurrentie, debiteuren en personeel.


  Contact the Organizer
Optimaal presteren in sport en sponsoring
Hoofddorp, Netherlands Events Business

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.