Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Online prospecteren met Google Analytics & Google AdWords

AureliumTraining

Tuesday, September 23, 2014 from 12:00 PM to 2:00 PM (CEST)

Online prospecteren met Google Analytics & Google...

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee BTW Quantity
Google Analytics & Google Adwords Ended €49.00 €3.69 €10.29

Who's Going

Loading your connections...

Share Online prospecteren met Google Analytics & Google AdWords

Event Details

Online prospecteren met Google Analystics en Google AdWords 

Het Internet is het krachtigste en meest interactieve medium dat u ter beschikking hebt. Het is de grootste facilitator van word-of-mouth in de geschiedenis. Informatie opzoeken, reviews lezen, klikken, antwoorden, bestellen, etc. het is zo gebeurd. Maar ook informatie wegklikken, boodschappen negeren, ontevredenheid spuien of andere leveranciers zoeken kost online maar zeer weinig moeite. Klanten kunnen een bedrijf, een merk, een product online maken of kraken in een handomdraai.

Uw website is dus véél meer dan een professioneel visitekaartje waar u gewoon een goede indruk mee  hoeft te maken. Uw website is een onmisbare tool om o.a. online verkoop te genereren, om inzichten te krijgen in het gedrag en de behoeften van uw prospecten en waardevolle feedback krijgen over uw merk. Gelukkig is Internet ook het best meetbare medium. Aan de hand van gedetailleerde webstatistieken geeft Google analytics u inzicht in het rendement van uw website. Wat werkt en wat werkt niet?  Meten is weten, is bijsturen om de ROI te verhogen. 

­Online is dus ook de ideale plaats om te adverteren. Maar door de overdaad aan informatie die online te vinden is, hebben onlineadvertenties het zo moeilijk. Adverteren op het web is dus eveneens een kwestie van meten en bijsturen. Met Google Adwords-advertenties kan u minutieus checken wat u betaalt voor uw advertentieruimte en wat u eraan verdient. U kan haarscherp nagaan welke advertenties scoren, en welke niet. 

Google Analytics Google AdWords

De Workshop zelf

Deze workshop heeft de ambitie om u het belang en het potentieel van tools als Google Analytics & Google Adwords duidelijk te maken. Onze inhouse expert helpt u daarbij op weg, maakt u vertrouwd met de basisprincipes en mogelijkheden. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van wat deze tools te bieden hebben en kunt u vrij snel zelf aan de slag gaan.

Tijdens deze sessie wordt u ook een gratis lunch aangeboden.

Voor wie?

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die slim wil leren prospecteren aan de hand van deze krachtige online tools!

Agenda

De exacte agenda voor deze workshop wordt gepubliceerd zodra onze sprekers de inhoud ervan bevestigd hebben. Dit zal kortelings gebeuren.

Workshop door ervaren sprekers

Deze workshop wordt georganisserd in middelgrote groepen (max. 15 per sessie), zodat u optimaal kunt interageren met de spreker en met de andere aanwezigen, en al uw vragen kunt stellen tijdens deze sessie. Elke workshop in het ClubHouse wordt geleid door een ervaren spreker die zeer vertrouwd is met het aangesneden thema.

Onze Sales & Marketing Manager, André Huynen en ons agentschap, Websaus, delen hun kennis over Google AdWords & Google Analytics heel graag met u, om u tal van opportuniteiten te helpen ontdekken! De inleiding en het slotwoord worden verzorgd door onze CEO, Koen Slootmaeckers 

Het einddoel

Na deze workshop gaat u naar huis met een duidelijk beeld van de eventuele meerwaarde van Google Analytics en Google AdWords voor uw bedrijf. André brengt voor u ook de kost en de ROI ervan in beeld. Op basis hiervan zal u vrij snel kunnen beslissen of u hiermee aan de slag wil gaan. U kunt deze info even laten bezinke of, indien gewenst, ter plaatse reeds een van onze aanwezige verkoopsdeskundigen aanspreken.

Have questions about Online prospecteren met Google Analytics & Google AdWords? Contact AureliumTraining

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.