Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Office 2013 Workshop

AureliumTraining

Wednesday, October 1, 2014 from 9:30 AM to 11:30 AM (CEST)

Office 2013 Workshop

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee BTW Quantity
NL - Opleiding: Office 2013 Workshop Ended €49.00 €3.69 €10.29

Who's Going

Loading your connections...

Share Office 2013 Workshop

Event Details

Office 2013 workshop

Microsoft Office is waarschijnlijk dé meest gebruikte toepassing in uw organisatie. Jammer genoeg is het vaak de meest onderbenutte toepassing in uw organisatie! Veel gebruikers zijn zich niet bewust van wat de tool allemaal kan, wat veranderd is, wat verbeterd is, hoe ze hun productiviteit drastisch kunnen verbeteren met Office 2013. Neen, de meeste gebruikers blijven de dingen doen zoals ze ze altijd gedaan hebben, zoals ze het gewoon zijn.

Vermijd deze valkuil in uw organisatie! Leer Office 2013 kennen voor wat het écht is en werkelijk te bieden heeft. De mate waarin mensen vertrouwd zijn met hun ICT-tools en deze efficiënt gebruiken, heeft immers een grote impact op hun productiviteit en werkplezier.

werkplezier

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die vlot wil leren werken met Office 2013. De opleiding is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier deze boeiende tool snel in de vingers wil krijgen.

Nuttige Info

Wat komt aan bod? 

De exacte agenda van de dag wordt gepubliceerd van zodra dat de trainers hun finale content hebben vastgelegd en doorgegeven.

Welk materiaal heb ik nodig?

Breng bij voorkeur uw laptop mee, zodat u alles meteen in de praktijk kunt uitproberen! Wij zorgen voor pen & papier!

Waar kan ik de opleiding volgen?

We organiseren deze training op regelmatige basis bij Aurelium. Toch liever een training bij u op kantoor? Geen probleem! We maken graag een gepersonaliseerde offerte! Contacteer ons!

Opleiding door ervaren trainers

De Office 2013 workshop wordt in kleine groepjes georganiseerd zodat u een persoonlijke begeleiding krijgt en al uw vragen kunt stellen tijdens de les. De opleiding wordt gegeven door ervaren trainers die zeer vertrouwd zijn met deze materie. Onze trainers, David Verwerft & Marco Cicarelli, zullen graag hun kennis met u delen.

Het einddoel

Na de opleiding gaat u naar huis met een hoofd vol ideeën en praktische tips, waarmee u meteen aan de slag kunt! U zal merken dat u sneller en productiever bent in het gebruik van Office 2013 en u meer gaat genieten van de meerwaarde van deze tool.

Have questions about Office 2013 Workshop? Contact AureliumTraining

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.