Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

NL - Opleiding: Maak moeiteloos schitterende documenten met Microsoft Word!

AureliumTraining

Tuesday, May 27, 2014 from 9:30 AM to 12:00 PM (CEST)

NL - Opleiding: Maak moeiteloos schitterende...

Ticket Information

Ticket Type Remaining Sales End Price Fee BTW Quantity
Opleiding: Maak moeiteloos schitterende documenten met Microsoft Word! 12 Tickets Ended €49.00 €3.69 €10.29

Who's Going

Loading your connections...

Share NL - Opleiding: Maak moeiteloos schitterende documenten met Microsoft Word!

Event Details

Wat komt aan bod?

PDF bewerken. Dit is een functie die u zeer zeker zult waarderen. Open een PDF-bestand in Word en bewerk de inhoud, zoals alinea's, lijsten en tabellen, alsof u een document in Word maakt.

Hulplijnen voor uitlijning. U kunt uw documenten een professionele uitstraling geven door grafieken, foto's, video's en diagrammen perfect uit te lijnen op de tekst. Er verschijnen handige hulplijnen wanneer u die nodig hebt, en die verdwijnen vanzelf wanneer u ze niet meer nodig hebt.

Redigeer met behulp van opmerkingen. Volg het gesprek. Plaats opmerkingen naast de tekst die u aan het bespreken bent, of reageer op opmerkingen, zodat iedereen kan zien wie er heeft gereageerd en wanneer.

Vereenvoudigd delen. Ontspan. U kunt er zeker van zijn dat u alleen met de nieuwste versie werkt, omdat uw bestanden standaard online op SkyDrive of SharePoint worden opgeslagen. Vanuit Word hoeft u alleen maar een koppeling voor hetzelfde bestand en de bewerkmachtigingen naar de belanghebbenden te sturen.

En nog veel meer leuke functionaliteiten: Online presenteren, nieuwe leesmodus, zoomen op objecten, lezen hervatten, ...

 

Liever een training bij u op kantoor? Geen probleem! We maken graag een gepersonaliseerde offerte! Contacteer ons!

 

Microsoft Word

Have questions about NL - Opleiding: Maak moeiteloos schitterende documenten met Microsoft Word!? Contact AureliumTraining

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.