Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Netherlands: Forecast Scheduling: Fad of Fundamental?

MPUG

Tuesday, July 22, 2014 from 4:00 PM to 6:00 PM (CEST)

Netherlands: Forecast Scheduling: Fad of Fundamental?

Ticket Information

Type End Quantity
MPUG Member
Members attend for free. Please register with your MPUG e-mail address on file.
Ended Free  
Guest Ended Free  

Share Netherlands: Forecast Scheduling: Fad of Fundamental?

Event Details

Location:

Inntel Hotels Rotterdam Centre
Leuvehaven 80
3011 EA Rotterdam
Netherlands

Start Time: 16:00 hrs (GMT + 1)
End Time: 18:00 hrs (GMT + 1)

Omschrijving:
Eric presenteert de sessie die hij tijdens de Project Conference 2014 in Anaheim heeft gegeven: Forecast Scheduling: Fad or Fundamental, behorende bij de tien best gewaardeerde sessies van deze conferentie. Tijdens deze sessie laat hij zien hoe je met minimale effort een schedule opstelt, hoe je het echte kritieke pad vind (Critical Path 2.0) en hoe je het schedule kunt updaten voor maximaal voorspellende waarde. Ook presenteert hij op verzoek van MPUG NL zijn add-on voor MS Project, dat feilloos het resource-kritische pad blootlegt.


Deze MPUG NL sessie wordt gehouden in het Inntel hotel Rotterdam Centre, bekend van het ongeëvenaarde uitzicht over de skyline van Rotterdam. Er is ruimte voor maximaal 50 personen. Hierom wordt de inschrijvingslijst gesloten bij het bereiken van dit aantal en wij vragen u alleen in te schrijven als u zeker weet dat u aanwezig kunt zijn.

Agenda:

• Introductie
• Presentatie: Forecast Scheduling: Fad of Fundamental?
• Q & A: U heeft de gelegenheid om de uitdagingen in uw eigen organisatie te toetsen aan de visie van Eric.
• Borrel (1 drankje op kosten van de organisatie)


Biografie van de spreker

Eric Uyttewaal, PMP, MVP Project
Eric is een van de meest vooraanstaande experts rond de project management software van Microsoft. Hij schreef onder andere het boek "Forecast Scheduling with Microsoft Project 2010" en ontwikkelde mee aan Critical Path 2.0 – het antwoord op kritieke pad management in de hedendaagse complexiteit. Hij is de CEO van ProjectPro Corp, een organisatie die gespecialiseerd is in Microsoft Project en Project Server (www.ProjectProCorp.com). Eric is betrokken geweest als adviseur bij grote programma’s bij organisaties met klinkende namen: Canadian Forces Supply System Upgrade, Cognos (IBM) BI Suite release, Northrop Grumman Airplane Upgrade en de NYPD. In 2010 werd Eric erkend als Most Valuable Professional in Microsoft Project door Microsoft. In 2009 heeft Eric een onderscheiding gekregen van het PMI voor zijn bijdragen aan het scheduling vak. In 1997 was hij de voorzitter van het Ottawa Chapter van het PMI.

Have questions about Netherlands: Forecast Scheduling: Fad of Fundamental?? Contact MPUG
Attendee List Sort by: Date | First Name | Last Name
Show More

When & Where


Inntel hotel Rotterdam Centre
Leuvehaven 80
3011 EA Rotterdam

Netherlands

Tuesday, July 22, 2014 from 4:00 PM to 6:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

MPUG

Where Project Managers and Microsoft® Meet. MPUG delivers our users relevant and independent Microsoft Project Management content, resources, opportunities and community networking world wide. MPUG connects thousands of project management practitioners -- to help them better leverage their investment in Microsoft tools such as Microsoft Project, Excel and Sharepoint for Project Management and ultimately advance their businesses and careers.

  Contact the Organizer

 

Get connected to the only official industry association for Microsoft Project resources and support. Visit: www.mpug.com.

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.