" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Netherlands: De drie fasen van Project Management en hoe u hier doorheen kan migreren

MPUG

Wednesday, January 15, 2014 from 1:00 PM to 5:30 PM (CET)

Netherlands: De drie fasen van Project Management en...

Ticket Information

Type End Quantity
Member
Members attend for free. Please register with your MPUG e-mail address on file.
Ended Free  
Guest Ended Free  

Share Netherlands: De drie fasen van Project Management en hoe u hier doorheen kan migreren

Event Details

Location:

Microsoft Nederland
Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Route description: http://www.microsoft.com/netherlands/msnederland/contact/route-kantoor.aspx

Start Time: 13:00 hrs (GMT + 1)
End Time: 17:30 hrs (GMT + 1)

Projectmatig werken kent vele vormen. Van een Excel sheet waarin een planning staat, tot een volledige Project Portfolio Management omgeving. Sommige bedrijven kiezen er voor om via de mail hun project planningen te delen, en anderen kiezen voor een SharePoint platform. Maar wanneer is het voor een bedrijf verstandig om van een basis Excel, of Project planning over te stappen naar een volledige PPM omgeving?

Gedurende de sessie zullen we in gaan op de verschillende niveaus van volwassenheid van waar een project organisatie zich in kan bevinden. Per fase wordt besproken hoe men het beste uit zijn bestaande omgeving kan halen, en hoe verschillende software tools, die menig organisatie al heeft, de project organisatie kan optimaliseren!

Het doel van deze sessie is om gebruikers een idee te geven in welke fase van volwassenheid ze zitten. Welke stappen ondernomen genomen zouden kunnen worden om naar een volgende fase van volwassenheid te komen, zonder dat er zware investeringen gedaan hoeven worden. Er wordt namelijk gekeken, aan de hand van generieke analyses over de gemiddeld klant informatie, hoe het huidig platform geoptimaliseerd en uitgebouwd kan worden.

Spreker: Ian White

Agenda:
13.00 – Welkom

13.30 – Kick-off en welkom woord
Spreker: Annelies Tuinman, Microsoft.
Het nieuwe MPUG jaar wordt besproken en de agenda van het jaar. Daarnaast wordt het nieuwe ‘board’ geïntroduceerd.

13.45 – Volwassenheid fase 1:
Spreker: Ian White
Basis project management in een stand-alone omgeving. Hoe zit dit er uit en wat kan je al met uw bestaande investeringen in software? Er worden Best-Practices besproken, en handige tips en tricks gegeven om met uw bestaande set tools impact te maken, maar ook te optimaliseren. Vervolgens wordt u mee genomen in de stappen die doorlopen moeten worden om van deze fase naar fase 2 te komen. Wat is de technische impact, en de organisatorische impact?

14.30 - Pauze

15.00 - Volwassenheid fase 2:
Spreker: Ian White
Project management in een geïntegreerde omgeving met Project Portfolio Management dat door de organisatie uitgevoerd wordt. Er worden team sites opgezet, processen gedefinieerd en projecten worden op verschillende lagen gemanaged. U wordt mee genomen in de werking van de tooling. Aan de hand van Best-Practices en Tips en Tricks leert u hoe u uw bestaande investeringen nog verder kan uitputten. Hoe je het SharePoint platform verder en beter in kan zetten, en hoe de rapportage tools ingezet kunnen worden.

Vervolgens wordt u mee genomen in de stappen die doorlopen moeten worden om van deze fase naar fase 3 te komen. Wat is de technische impact, en de organisatorische impact?

15.45 - Volwassenheid fase 3:
Spreker: Ian White
Volledig geïntegreerde Project Management omgeving waar al de facetten van het Microsoft platform in worden gezet. Van Portfolio Management, Resource planning en allocatie, en real time dashboards.

Hierbij ook kijkend naar de ideale combinatie tussen SharePoint en MS Project om er zo voor te zorgen dat Projecten zo goed mogelijk uit worden gevoerd, met zo veel mogelijk controle over de assen Tijd, Geld en Resources.

Ook hier worden Best-Practices gedeeld waar u van kan leren.

16.30 - NIEUW JAARS BORREL

We hopen u van harte welkom te mogen heten op 15 Januari voor een nieuwe start van het MPUG jaar.

Have questions about Netherlands: De drie fasen van Project Management en hoe u hier doorheen kan migreren? Contact MPUG
Attendee List Sort by: Date | First Name | Last Name
Show More

When & Where


Microsoft Nederland
Evert van de Beekstraat 354
1118 Schiphol
Netherlands

Wednesday, January 15, 2014 from 1:00 PM to 5:30 PM (CET)


  Add to my calendar

Organizer

MPUG

Where Project Managers and Microsoft® Meet. MPUG delivers our users relevant and independent Microsoft Project Management content, resources, opportunities and community networking world wide. MPUG connects thousands of project management practitioners -- to help them better leverage their investment in Microsoft tools such as Microsoft Project, Excel and Sharepoint for Project Management and ultimately advance their businesses and careers.

  Contact the Organizer
Netherlands: De drie fasen van Project Management en hoe u hier doorheen kan migreren
Schiphol Events Class

 

Get connected to the only official industry association for Microsoft Project resources and support. Visit: www.mpug.com.

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.