" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Mindmapping: geef structuur aan uw ideeën!

AureliumTraining

Tuesday, June 24, 2014 from 12:00 PM to 2:00 PM (CEST)

Mindmapping: geef structuur aan uw ideeën!

Ticket Information

Ticket Type Remaining Sales End Price Fee BTW Quantity
Opleiding: Mindmapping: geef structuur aan uw ideeën! 15 Tickets Ended €49.00 €3.20 €10.96

Who's Going

Loading your connections...

Share Mindmapping: geef structuur aan uw ideeën!

Event Details

Is het voor u af en toe moeilijk om uw ideeën te structureren? Dan zijn de "Mindmapping" technieken zeker iets voor u!

Een mindmap is een diagram opgebouwd uit begrippen, teksten, relaties en/of plaatjes, die zijn geordend in de vorm van een boomstructuur rond een centraal thema.

Een mindmap wordt gebruikt om creatieve processen te ondersteunen en bij te leren en te onthouden. Elektronische mindmaps kunnen daarnaast worden gebruikt bij het interactief toegankelijk maken van complexe en multimediale informatie.

Wat is de werkwijze?

Een mindmap wordt opgesteld door eerst het centrale thema te bedenken en te noteren. Dit centraal thema wordt in het midden van het diagram weergegeven. Vervolgens bedenkt en noteert men hieromheen de onderwerpen die een relatie met dit thema hebben. Aan elk onderwerp kunnen op dezelfde manier subonderwerpen worden gekoppeld, en zo verder. Om het overzicht te behouden dienen de (sub)onderwerpen met trefwoorden of pictogrammen te worden aangegeven en niet met hele teksten.

Bij elektronische mindmaps kunnen ook volledige teksten worden opgenomen die initieel worden verborgen en alleen worden getoond als de gebruiker dit aangeeft. Behalve teksten kunnen in een (sub)onderwerp ook plaatjes en andere media worden opgenomen. Tussen (sub)onderwerpen kunnen via lijnen relaties worden gelegd. Met kleuren wordt de ordening verder verduidelijkt.

Wat gaat u leren?

We gaan u uitleggen wat Mindmapping is, welke tools u hiervoor kan gebruiken, en hoe u hiermee aan de slag kan. Tijdens de opleiding, zal u de kans krijgen om uw eigen mindmap op te starten voor één van uw vragen, campagnes, diensten, ...

 

Liever een training bij u op kantoor? Geen probleem! We maken graag een gepersonaliseerde offerte! Contacteer ons!

 

Coggle mindmapping

Have questions about Mindmapping: geef structuur aan uw ideeën!? Contact AureliumTraining

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.