This event has ended

Lean Startup Conference Screening

betahaus | sofia

Thursday, December 6, 2012 from 11:00 AM to 9:00 PM (EET)

Sofia, Bulgaria

Lean Startup Conference Screening

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
The Lean Startup Conference @ betahaus Sold Out Ended Free  

Who's Going

Loading your connections...

Share Lean Startup Conference Screening

Event Details

betahaus | sofia е измежду избраните места в целия свят, които тази година ще излъчват конференцията Lean Startup ConferenceПоради часовата разлика решихме да не будуваме цяла нощ, а да излъчим заснетата от организаторите конференция. Излъчването ще бъде на 06.12.2012, четвъртък в innovation space, веднага след нашата прочута betabreakfast. Две добри причини, за да си вземете деня свободен и да го прекарате в betahaus. Отгоре на всичко този ден в залата ще има и бюра, така че ще може и да поработите, гледайки събитието на голям екран. 

The Lean Startup Conference

Lean Startup Conference е първото събитие, което е изградено с цел да обедини хората, които се интересуват от създаването на стартъпи по "lean" методика. То ще се състои на 3-ти (лекции) и 4-ти декември (семинари) в San Francisco, Ca. Целта на конференцията е да даде на практикуващите и учещите се на Lean Startup методологията възможността да чуят полезни съвети директно от нейните създатели. Целодневното събитие се състои от съвкупност от презентации и дискусии, чрез които технически и маркетингово ориентираните създатели или участници в стартъпи имат нужда да разберат, за да могат да успеят в създаването на "lean startups". 

Повече от 30 предприемача ще говорят за техния опит, като в това число влизат презентации от имена като: Marc Andreessen, легендарен VC и съосновател на известния фонд Andreessen Horowitz;  Steve Blank, лектор в Stanford, автор и сериен предриемач; Beth Comstock, директор маркетинг в GE; Eric Ries, основателя на Lean Startup методологията. Междудругото, билета за тази конференция официално струва 899$ :).


Заповядайте!

ваш beta екип

Have questions about Lean Startup Conference Screening? Contact betahaus | sofia

When & Where


betahaus sofia | innovation space
ulitsa Krum Popov
Sofia
Bulgaria

Thursday, December 6, 2012 from 11:00 AM to 9:00 PM (EET)


  Add to my calendar

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.