" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Lean Startup Conference Screening

betahaus | sofia

Thursday, December 6, 2012 from 11:00 AM to 9:00 PM (EET)

Lean Startup Conference Screening

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
The Lean Startup Conference @ betahaus Sold Out Ended Free  

Who's Going

Loading your connections...

Share Lean Startup Conference Screening

Event Details

betahaus | sofia е измежду избраните места в целия свят, които тази година ще излъчват конференцията Lean Startup ConferenceПоради часовата разлика решихме да не будуваме цяла нощ, а да излъчим заснетата от организаторите конференция. Излъчването ще бъде на 06.12.2012, четвъртък в innovation space, веднага след нашата прочута betabreakfast. Две добри причини, за да си вземете деня свободен и да го прекарате в betahaus. Отгоре на всичко този ден в залата ще има и бюра, така че ще може и да поработите, гледайки събитието на голям екран. 

The Lean Startup Conference

Lean Startup Conference е първото събитие, което е изградено с цел да обедини хората, които се интересуват от създаването на стартъпи по "lean" методика. То ще се състои на 3-ти (лекции) и 4-ти декември (семинари) в San Francisco, Ca. Целта на конференцията е да даде на практикуващите и учещите се на Lean Startup методологията възможността да чуят полезни съвети директно от нейните създатели. Целодневното събитие се състои от съвкупност от презентации и дискусии, чрез които технически и маркетингово ориентираните създатели или участници в стартъпи имат нужда да разберат, за да могат да успеят в създаването на "lean startups". 

Повече от 30 предприемача ще говорят за техния опит, като в това число влизат презентации от имена като: Marc Andreessen, легендарен VC и съосновател на известния фонд Andreessen Horowitz;  Steve Blank, лектор в Stanford, автор и сериен предриемач; Beth Comstock, директор маркетинг в GE; Eric Ries, основателя на Lean Startup методологията. Междудругото, билета за тази конференция официално струва 899$ :).


Заповядайте!

ваш beta екип

Have questions about Lean Startup Conference Screening? Contact betahaus | sofia

When & Where


betahaus sofia | innovation space
ulitsa Krum Popov
Sofia
Bulgaria

Thursday, December 6, 2012 from 11:00 AM to 9:00 PM (EET)


  Add to my calendar

Organizer

betahaus | sofia

betahaus | sofia is a coworking space for creatives. 

  Contact the Organizer
Lean Startup Conference Screening
Sofia, Bulgaria Events Conference

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.