" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

How To Web

Wembrio

Saturday, October 31, 2009 from 8:45 AM to 8:00 PM (EET)

How To Web

Ticket Information

Type End Quantity
How To Web Student   more info Ended Free  
How to Web Young Professional   more info Ended Free  

Share How To Web

Event Details

How To Web

How to Web este prima conferinta educationala dedicata webului din Romania, destinata studentilor si tinerilor profesionisti. How to Web este un prilej excelent de a lua contact cu problemele si tehnologiile webului global si de a interactiona cu antreprenorii sau tehnicienii care dezvolta solutii pentru acestea.


Participare

Participarea la Conferinta educationala How To Web trebuie achitata la unul din punctele noastre de contact afisate pe site-ul www.how-to-web.net

 

Pana la 30 Octombrie 2009:

Studenti*:  19RON

Young Professionals: 29RON

In ziua evenimentului, 31 Octombrie 2009  35RON

 

Alternative de plata:

 

Pentru a achita participarea la conferinta How To Web exista 3 posibilitati: 

 

  1. Achitarea se poate face in Universitatea Politehnica, Facultatea de Automatica si Calculatoare, sala EF308, program: Marti si Joi 10-14, vineri 12-15.
  2. La sediul Wembrio,  Str. Occidentului, nr. 45, sector 1, Bucuresti, Program: Luni - Vineri: 11 - 18.
  3. Ne puteti contacta si stabili impreuna o metoda convenabila pentru voi. 

 

Sectiuni

 

Prezentari

Pe durata intregii zile vor avea loc prezentari ale temelor si tehnologiilor de actualitate din domeniul Web-ului. Subiectele vor include webul semantic, cautarea in timp real, cloud-computing sau utilizarea API-urilor aplicatiilor web, precum si felul in care se poate dezvolta si finanta un start-up. Mai multe informatii aici.

 

Start-up Corner

In pauzele conferintei, participantii vor putea discuta cu cativa dintre cei ce creaza cele mai interesante proiecte online din web-ul romanesc, vor putea afla povestea din spatele fiecarui start-up si le vor putea spune parerea lor. 

 

Tech Corner

Ultimele tehnologii utilizate in web vor fi prezentate chiar de catre companiile ce le produc. Participantii vor putea afla direct de la sursa cum sunt construite, cum pot fi folosite si cum vor fi dezvoltate in continuare.

 

Learning Corner

Pasionatii de web vor putea sa afle mai multe informatii despre carti, cursuri sau alte surse de informare specifice acestui domeniu fie rasfoindu-le (acolo unde este cazul), fie discutand direct cu cei ce scriu despre webul romanesc.

 

Networking Corner

Toate activitatile prezentate sunt completate de o zona destinata networkingului, unde participantii si prezentatorii se pot relaxa la o cafea si pot schimba pareri si impresii despre cele vazute sau prezentate.

 

Mai multe detalii despre program, speakeri, start-upuri participante puteti afla pe site-ul www.how-to-web.net


*Studentii vor prezenta legitimatia de student la achitarea sumei. 

  

Have questions about How To Web? Contact Wembrio

When & Where


Facultatea de Automatica si Calculatoare, Politehnica Bucuresti, Sala EC105

Bucharest
Romania

Saturday, October 31, 2009 from 8:45 AM to 8:00 PM (EET)


  Add to my calendar

Organizer

Wembrio

Wembrio sprijina antreprenoriatul si antreprenorii online si pe cei care isi doresc sa devina familiari scenei de business si tehnologii Web din Romania. How To Web este primul eveniment pe care Wembrio il propune dintr-o serie de actvitati si evenimente menite sa sprijine si sa promoveze oportunitatile tehnologice, profesionale si antreprenoriale din online.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.