" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Hogyan készül? A hackereknek ellenállóbb szoftver.

OWASP Magyar Tagozat

Monday, June 3, 2013 from 4:00 PM to 8:00 PM (CEST)

Hogyan készül? A hackereknek ellenállóbb szoftver.

Registration Information

Type End Quantity
Jegy Ended Free  

Who's Going

Loading your connections...

Share Hogyan készül? A hackereknek ellenállóbb szoftver.

Event Details

OWASP az alkalmazásbiztonságról szól, arról, hogyan készüljenek biztonsági szempontból megbízható alkalmazások. OWASP akkor teljesít jól, ha normává válik a szoftverben hagyott sérülékenységek minimalizálása, azaz a hackereknek jobban ellenálló szoftver készítése. Magyarországon még sokat kell tenni ilyen norma kialakulása érdekében.

A soronkövetkező, KPMG által hosztolt rendezvényünket a “Hekkelésen túl is van alkalmazás-biztonság” sorozat első eseményének szánjuk. Ha az OWASP projektek szokásos hármas tagolásában gondolkodunk, akkor a novemberi rendezvényünk az attack szakértőit szólította meg, most pedig a build területen fogunk evezni. Azaz a szoftverkészítés szereplőihez szólunk, és legfőképpen azzal, hogy megpróbáljuk speakerként felvonultatni a magyar fejlesztési szcéna biztonsági szempontból mintaadó szereplőit.

Izgatottan várjuk a rendezvényt, és fontos mérföldkőnek gondoljuk azért, mert míg az attack terület képviselői éves szinten több eseményen is megmutathatják magukat, megvitathatják a tapasztalataikat, addig az építkezők véleményéről, tapasztalatairól keveset tudunk. Márpedig az OWASP egyik fő célja, hogy ez a réteg biztonságtudatosságban és alkalmazott praktikákban gazdagodjon. Az alkalmazásbiztonság ugyanis nem múlhat az etikus hackereken. Mert az etikus hacking feladata a szemnyitogatás, nem a gondoskodó utánkövetés. Az etikus heckerektől át kell vennünk a megfelelő pillanatban a stafétát. Mert a látványos zsonglőrködés után el kell jöjjön a felfedett problémákra adott válaszként a hétköznapi preventív reakciók sorozata.

Have questions about Hogyan készül? A hackereknek ellenállóbb szoftver.? Contact OWASP Magyar Tagozat

When & Where


KPMG Konferenciaközpont
Váci Way
Budapest
Hungary

Monday, June 3, 2013 from 4:00 PM to 8:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

OWASP Magyar Tagozat

OWASP az alkalmazásbiztonságról szól (AppSec), arról, hogyan készüljenek biztonsági szempontból megbízható alkalmazások. Az OWASP akkor teljesít jól, ha normává válik a szoftverben hagyott sérülékenységek minimalizálása, azaz a hackereknek jobban ellenálló szoftver készítése. Magyarországon még sokat kell tenni ilyen norma kialakulása érdekében. A tagozat feladata, hogy az alkalmazásbiztonságban érintett szereplők, azaz vállalatok és intézmények, fejlesztő műhelyek, biztonsági szakértők, hatóságok és felhasználók között kialakuljon az a szemlélet, hogy a biztonság a jó szoftver fogalmának része.

  Contact the Organizer
Hogyan készül? A hackereknek ellenállóbb szoftver.
Budapest, Hungary Events Conference

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.