" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Excel Workshop : de 10 beste functies!

AureliumTraining

Wednesday, November 26, 2014 from 9:30 AM to 11:30 AM (CET)

Excel Workshop : de 10 beste functies!

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee BTW Quantity
NL - Opleiding: Excel Workshop Ended €49.00 €3.20 €10.96

Who's Going

Loading your connections...

Share Excel Workshop : de 10 beste functies!

Event Details

Excel 2013 Workshop: De 10 slimste functies!

Microsoft Excel is één van meest gebruikte berekeningsprogramma's ter wereld. Veel mensen hebben een goede basiskennis opgebouwd, maar gebruiken hierdoor niet altijd de meest optimale methode.  Mensen blijven graag de dingen doen op hun vertrouwde manier, zoals ze altijd al gedaan hebben. Maar die oude, vertrouwde manier is niet noodzakelijk de beste, meest efficiënte manier om de dingen te doen. Vaak kan Excel meer bieden dan wat gekend is... Daarom kan deze opleiding zeker een meerwaarde bieden!

Leer Excel 2013 kennen voor wat het werkelijk te bieden heeft! De mate waarin mensen vertrouwd zijn met hun ICT-tools en deze efficiënt gebruiken, heeft immers een grote impact op hun productiviteit en werkplezier.

werkplezier

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die optimaal wil leren werken met Excel 2013. De opleiding is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier deze boeiende tool snel in de vingers wil krijgen.

Nuttige Info

Wat komt aan bod? 

De exacte agenda van de dag wordt gepubliceerd van zodra dat de trainers hun finale content hebben vastgelegd en doorgegeven.

Welk materiaal heb ik nodig?

Breng bij voorkeur uw laptop mee, zodat u alles meteen in de praktijk kunt uitproberen! Wij zorgen voor pen & papier!

Waar kan ik de opleiding volgen?

We organiseren deze training op regelmatige basis bij Aurelium. Toch liever een training bij u op kantoor? Geen probleem! We maken graag een gepersonaliseerde offerte!Contacteer ons!

Opleiding door ervaren trainers

De Excel 2013 workshop wordt in kleine groepjes georganiseerd zodat u een persoonlijke begeleiding krijgt en al uw vragen kunt stellen tijdens de les. De opleiding wordt gegeven door ervaren trainers die zeer vertrouwd zijn met deze materie. Onze trainers, David Verwerft & Marco Cicarelli, zullen graag hun kennis met u delen.

Het einddoel

Na de opleiding gaat u naar huis met een hoofd vol ideeën en praktische tips, waarmee u meteen aan de slag kunt! U zal merken dat u sneller en productiever bent in het gebruik van Excel 2013 en u meer gaat genieten van de meerwaarde van deze tool.

Have questions about Excel Workshop : de 10 beste functies!? Contact AureliumTraining

When & Where


ClubHouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich
Belgium

Wednesday, November 26, 2014 from 9:30 AM to 11:30 AM (CET)


  Add to my calendar
Excel Workshop : de 10 beste functies!
Kontich, Belgium Events Class Business

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.