Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Empretec Pro 2 Aprilie - 10 Aprilie 2015, București -workshop pentru antreprenori. Pentru ca este vorba de remodelarea comportamentului. Ai curaj să te bagi?

United Nations

Thursday, April 2, 2015 at 8:30 AM - Friday, April 10, 2015 at 5:00 PM (EEST)

Empretec Pro 2 Aprilie - 10 Aprilie 2015, București...

Registration Information

Type End Quantity
Early Bird - Empretec Pro 2 Aprilie - 10 Aprilie 2015, București -workshop pentru antreprenori. Pentru ca este vorba de remodelarea comportamentului. Ai curaj să te bagi?
Investitie: -1100 EUR pentru inscriere si plata integrala pana pe 5 Martie 2015, -1500 EUR pentru inscriere si plata integrala pana pe 2 Aprilie 2015.
Ended Free  

Share Empretec Pro 2 Aprilie - 10 Aprilie 2015, București -workshop pentru antreprenori. Pentru ca este vorba de remodelarea comportamentului. Ai curaj să te bagi?

Event Details

Inscrierile pe pagina evenimentului sunt pur informative. Pentru a finaliza inscrierea este necesar sa contactati direct unul dintre facilitatori (Sorin Matei - sorin.matei@1der.biz, Dragos Mengher - dragos.mengher@dmg.ro)

--------------------------------------------------------------------------

Aproape 2000 de participanti care au finalizat cu succes acest atelier de lucru in ultimii 10 ani. Peste 99% de evaluari pozitive! Acestea sunt doar cateva din cifrele din spate.

Sa vorbim despre fapte insa. Ce vi se poate intampla la acest atelier de lucru?

9 zile sunteti conectati continuu la ce este mai ascuns in voi, la facilitatori si la ceilalti participanti la workshop (si veti primi feedback de la toti cei implicati).

Veti putea experimenta intr-un mediu controlat: 

  • cu ce se mananca riscul,
  • cat de tare este negocierea,
  • ce inseamna sa fiti antreprenor si sa vanati oportunitatile,
  • cat de importanta este planificarea,
  • cum va folositi puterea,
  • ce inseamna sa delegati,
  • cum puteti afla mai multe despre voi,
  • ce inseamna sa fiti creativ,
  • cum puteti invata de la ceilalti,
  • cum va gasiti potentiali clienti si surse de finantare.

Pentru aceia mai critici/neincrezatori dintre voi, va veti bucura sa aflati ca Empretec are in spate studii psihologice facute pe antreprenori de-a lungul a zeci de ani, puse intr-un format de invatare provocator la Harvard University.

Va veti clarifica ce puncte tari si ce puncte slabe aveti ca antreprenori si veti avea sansa sa puneti in practica tot ceea ce descoperiti pe parcursul acestui workshop (daca vreti multa teorie si experienta de tip facultate sau MBA, atunci nu veniti aici).

Pentru cei care sunt deja antreprenori vorbesc aici despre a castiga jocul si nu despre a juca...

Cele mai importante momente din viata noastra intotdeauna vor pica intr-un moment prost (daca nu se intampla asa inseamna ca aveti prea mult timp liber si atunci nu va incadrati in grupul de potentiali participanti).

Si atunci ce veti face? Veti astepta momentul perfect sa va incepeti business-ul, sa va cresteti afacerea deja existenta sau sa se alinieze stelele?? Helooo, uitati-va pe cer! Care vi se pare ca sunt sansele de aliniere? Credeti ca o sa prindeti un asemenea moment pe durata vietii voastre?

Da, vor fi o multime in jurul vostru care sunt perfecti in a incerca sa va opreasca. Poate chiar inainte de a incepe. Am facut un studiu. Exclusiv pe antreprenori. Intrebarea a fost: "care este motorul antreprenorilor?" Si pentru cei indragostiti de cifre iata ce a reiesit: 39% au spus ca vor sa faca diferenta, 29% stabilirea de obiective, 27% libertatea de a alege. Banii au iesit pe ultimul loc cu 1%! "Daca as avea bani..." este cel mai usor mod de a abandona decizia de a va crea o viata plina de provocari, de a simti ca traiti.

A venit timpul sa va opriti si sa planuiti un salt in existenta voastra. Daca voi nu sunteti soferul atunci sigur sunteti parte din autobuz.

Investitie: 
-1100 EUR pentru inscriere si plata integrala pana pe 5 Martie 2015, 
-1500 EUR pentru inscriere si plata integrala pana pe 2 Aprilie 2015.

Detalii suplimentare despre workshop contactand facilitatorii sau pe www.apar.biz. Workshop-ul Empretec Pro B005 2 Aprilie - 10 Aprilie 2015 este implementat si facturat de catre APAR.

Q&A

Despre Sorin Matei – facilitator certificat United Nations
Experienta profesionala (pe scurt):
-25 de ani experienta in business, 17 ani experienta antreprenoriat (practica nu teorie)
Experienta soft skills (pe scurt):
-11 ani experienta / pregatire in comunicare avansata (pregatire efectuata preponderent in afara tarii)
-Solution Focus – Peter Szabo (Elvetia), Brief Therapy, Group Therapy
-Non Violent Communication – Marshall Rosenberg (US), Comunicare empatica: 
-Cea mai extinsa experienta ca facilitator Empretec pentru Natiunile Unite (cateva zeci de workshop-uri sustinute)
-Peste 3000 ore puse in slujba educatiei pentru adulti 
Mai multe informatii, recomandari si endorsements gasiti pe profilul meu de linkedin: http://www.linkedin.com/in/sorinmatei

Despre Dragos Mengher
Experienta profesionala:
-15 ani experienta in business ca antreprenor in industria auto, ca proprietar de firma de piese si service auto, asociat la broker de asigurari auto si generale
-9 ani experienta ca angajat in multinationala (CONNEX-VODAFONE), pornind de la Customer Service, Team Leader Echipa de Customer Service, Trainer National, Data Area Manager - Regiunea Transilvania (8 jutete), Data Area Manager - Regiunea Bucuresti (Bucuresti + 7 judete) - Echipa de Achizitii Clienti de la Competitie
-7 ani de experienta in training si consultanta, specializat in vanzari si achizitia de clienti
Mai multe informatii si recomandari gasiti pe profilul meu de linkedin: https://www.linkedin.com/pub/dragos-mengher/0/708/b80

Unii se vor intreba de ce sa plateasca atata pe acest program. Pentru ca este responsabilitatea facilitatorilor sa selecteze participantii (va fi si un interviu pe care trebuie sa-l sustineti ca sa fiti admisi) in asa fel incat valoarea pe care ei o aduc in workshop sa fie ridicata (minimum 70% din cunostintele acumulate in workshop provin de la participanti si din ce scoatem la suprafata din ei ). Astfel, 5 ani de experienta de business (orice gen de business chiar si cel fara facturi), un networking de calitate (nu doar sa cunoasteti multe persoane, ci persoane influente, care sa va cunoasca si ele pe voi si care nu in ultimul rand, sa va aprecieze), acces la resurse ce ulterior pot fi folosite pentru dezvoltarea de noi bussiness-uri sunt cerinte pentru a participa la acest workshop, Empretec PRO

Interviu despre Empretec, interviu luat de wall-street.ro la mijlocul lunii Noiembrie 2013 (informatii suplimentare): http://www.youtube.com/watch?v=y34gM1N9e-I

De ce sa participati la acest workshop si sa nu mergeti la altul? Pentru ca simplu, sustin acest workshop de 11 ani si a ajuns la precizia unei operatii cu laser.

 

Cu drag

Sorin Matei (sorin.matei@1der.biz)

Have questions about Empretec Pro 2 Aprilie - 10 Aprilie 2015, București -workshop pentru antreprenori. Pentru ca este vorba de remodelarea comportamentului. Ai curaj să te bagi?? Contact United Nations

When & Where


Hotel Cismigiu
Bulevardul Regina Elisabeta
Bucharest
Romania

Thursday, April 2, 2015 at 8:30 AM - Friday, April 10, 2015 at 5:00 PM (EEST)


  Add to my calendar

Organizer

United Nations

EMPRETEC is an integrated capacity-building programme of UNCTAD in the area of SMEs and entrepreneurial skills promotion. It is dedicated to helping promising entrepreneurs put their ideas into action and fledgling businesses to grow.

The programme is part of UNCTAD's mandate on enhancing productive capacity and international competitiveness for the benefit of economic development, poverty eradication and equal participation of developing countries and transition economies in the world economy.

The name EMPRETEC - the Spanish acronym for emprendedores (entrepreneurs) and tecnología (technology) - was first introduced in Argentina in 1988. Since its inception, the EMPRETEC programme has been initiated in 27 countries, assisting more than 120,000 entrepreneurs through local market-driven EMPRETEC/business support centres.

EMPRETEC's core product, the Entrepreneurship Training Workshop (ETW), is based on a unique Harvard originated methodology focused on a behavioural approach to entrepreneurship.

The participants in the programme are selected through focused interviews on the basis of both their personal proven entrepreneurial competencies and innovative approach to business.

The EMPRETEC programme has a capacity to address other target groups of entrepreneurs (ranging from business leaders and public sectors to entrepreneurs with limited literacym as well as women entrepreneurs). This can be done through a range of customized products that are available upon request.

  Contact the Organizer
Empretec Pro 2 Aprilie - 10 Aprilie 2015, București -workshop pentru antreprenori. Pentru ca este vorba de remodelarea comportamentului. Ai curaj să te bagi?
Bucharest, Romania Events Class Business

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.