" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Elevator Pitch Workshop

AureliumTraining

Wednesday, December 17, 2014 from 9:30 AM to 11:30 AM (CET)

Elevator Pitch Workshop

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee BTW Quantity
Elevator Pitch Workshop Ended €49.00 €3.20 €10.96
Elevator Pitch Workshop voor Umbrella/Diabolo-klanten Ended Free €0.00 €0.00

Who's Going

Loading your connections...

Share Elevator Pitch Workshop

Event Details

The Elevator Pitch workshop : market jezelf in 60 seconden!

Een Elevator Pitch is een korte boodschap van 30 seconden tot 2 minuten waarin u op een enthousiaste manier uzelf, uw bedrijf, uw project, uw product of uw interesses presenteert aan een zakelijk contact persoon. Zo’n boodschap heet een Elevator Pitch, omdat je soms maar de duur van een rit in de lift naar de 20e verdieping hebt om te vertellen wie je bent. Al sta je niet in de lift, toch heb je een korte, krachtige en goed doordachte pitch nodig om op elk moment van de dag te kunnen netwerken

Waarom is een elevator pitch toch zo belangrijk? Als ondernemer hou je wel tien pitches per dag. In een offerte, op je website, bij een telefoontje met die nieuwe klant, een netwerk-bijeenkomst, op de verjaardag van je schoonmoeder. Het blijkt voor veel mensen erg lastig te zijn in korte tijd, zonder in jargon te vervallen, de kern van hun bedrijf, product of dienst uit te leggen en enthousiasme op te wekken.

In 60 seconden de kern van je product, dienst of bedrijf vertellen, en wel op zo’n manier dat je scoort! Veel mensen vinden zo'n Elevator Pitch best lastig. En dat is het ook! Maar deze Workshop zal u daarbij helpen. Tijdens de workshop leert u verschillende "Pitch-technieken" en gaan we die meteen ook even oefenen! Mis die kans zeker niet!

Elevator Pitch

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die elke opportuniteit om te netwerken optimaal wil leren benutten. Deze opleiding is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier een eigen, krachtige Elevator Pitch wil leren hanteren. .

Nuttige Info

Wat komt aan bod? 

De exacte agenda van de dag wordt gepubliceerd van zodra dat de trainers hun finale content hebben vastgelegd en doorgegeven.

Welk materiaal heb ik nodig?

Voor deze opleiding hebt u niets nodig. Kom vooral met een open geest en een goede portie enthousiasme naar deze workshop! Wij zorgen voor pen & papier!

Waar kan ik de opleiding volgen?

We organiseren deze training op regelmatige basis bij Aurelium. Toch liever een training bij u op kantoor? Geen probleem! We maken graag een gepersonaliseerde offerte! Contacteer ons!

Opleiding door ervaren trainers

De Elevator Pitch Workshop wordt in kleine groepjes georganiseerd zodat u een persoonlijke begeleiding krijgt en al uw vragen kunt stellen tijdens de les. De opleiding wordt gegeven door ervaren trainers die zeer vertrouwd zijn met deze materie. Onze Sales & Marketing Manager, André Huynen, heeft tonnen eraring op gedaan in dit domein en deelt zijn kennis dan ook graag met u! 

Het einddoel

Na de opleiding gaat u naar huis met een hoofd vol ideeën en praktische tips, waarmee u meteen aan de slag kunt! U zal merken dat u op onverwachte momenten een vlotte en krachtige Elevator Pitch zal kunnen bovenhalen, waar uw contactpersonen van onder de indruk zullen zijn! 

Deze opleiding is GRATIS voor Diabolo - en Umbrellaklanten! 

Have questions about Elevator Pitch Workshop? Contact AureliumTraining

When & Where


ClubHouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich
Belgium

Wednesday, December 17, 2014 from 9:30 AM to 11:30 AM (CET)


  Add to my calendar
Elevator Pitch Workshop
Kontich Events Class Business

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.