" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Design Jam Barcelona

Barcelona Mozillians

Saturday, June 4, 2011 from 10:00 AM to 6:00 PM (CEST)

Design Jam Barcelona

Ticket Information

Type End Quantity
Designer, UX enthusiast, web developer Ended Free  

Share Design Jam Barcelona

Event Details

Detalls de l'esdeveniment:

Dada: 4 de Juny 2011 (Dissabte)

Hores: 10:00 - 18:00

Lloc: Centre Cívic Golferichs

Seguiu-ho des del Twitter: @designjamBCN

Que és el Design Jam Barcelona?

El Design Jam Barcelona és una sessió de disseny d'un dia, durant la qual es faran equips, i es participarà per resoldre desafiaments d'Interfície d'Usuari (UX, User Interface).

Com amb els "developer hackdays", l'objectiu és ajuntar professionals en UX, desenvolupadors, dissenyadors (i altres) per a aprendre i col·laborar els uns amb altres mentre es treballa en problemes reals de disseny.

Amb la sessió es proposa promoure el pensament del codi obert (open source) i els valors de compartir idees i coneixement. Es tracta d'un esdeveniment sense afany de lucre, posat en marxa per voluntaris locals de Barcelona.

Qui hi hauria participar?

Tothom qui vulgui fer recerca en aquest àmbit, participar en una pluja d'idees i que tingui habilitats en dissenyar i col·laborar.

Dissenyadors d'Interacció, investigadors d'UX, arquitectes de la informació, dissenyadors gràfics i web. Estudiants o professionals amb experiència.

Què passarà al Design Jam?

Durant el mateix día els participants formaran grups basats en les seves habilitats i en allò que vulgui aprendre. En comptes dels coneguts "session grid" dels Barcamps, el Design Jam utilitzarà un "team grid".

Els equips rebran un desafiament de disseny per tal d'avaluar-lo, dibuixar-la, fer-ne guerilla testing i d'altres tècniques d'UX.

Els equips comparteixen els seus processos i idees al migdia. La sessió conclou amb presentacions finals.

Els resultats poden ser un prototip, dibuixos, storyboards o vídeos - la forma que comuniqui l'idea millor.

Què passa amb les idees que sorgeixen?


Per tal de facilitar l'intercanvi lliure d'idees, tots els resultats, visualitzacions i altres contribucions que es faran durant el dia han de ser contribuïdes sota una llicència Creative Commons Atribució (CC-BY). Tots els materials es compartiran en el wiki del Design Jam i els equips han d'escriure un curt apunt de bloc sobre la seva idea i el procés que han dut a terme.

Hi donen suport:

Mozilla Labs Concept Series    

Mozilla Labs Concept Series és un  hub comunitari que fomenta la innovació i experimentació del Web des del disseny i el desenvolupament. Els seu objectiu és provocar el pensament, compartir idees, facilitar discussions i inspirar la visió del futur per al projecte Mozilla, Firefox i el Web com un tot.
Seguiu-ho des del Twitter: @MozConcept &@MozLabsCentre Cívic Golferichs - Eines Multimedia


Eines Multimèdia és l’espai de Golferichs on posem al teu abast l’equipament, l’assessorament i el coneixement de l’àmbit de la tecnologia multimèdia. Trobaràs tallers d'iniciació per a una assimilació progressiva i seminaris especialitzats per aprofundir i avançar, així com l'autoservei i el nostre suport per portar a terme els teus projectes.

Have questions about Design Jam Barcelona? Contact Barcelona Mozillians
Attendee List Sort by: Date | First Name | Last Name
Show More

When & Where


Centre Civíc Golferichs
Gran Vía Corts Catalanes, 491
08015 Barcelona
Spain

Saturday, June 4, 2011 from 10:00 AM to 6:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.