" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Danish Developer Conference

Microsoft Danmark

Wednesday, February 29, 2012 from 8:00 AM to 5:30 PM (CET)

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee Quantity
Super early bird Ended DKK1,000.00 DKK30.50
Early birdie Ended DKK1,200.00 DKK35.50
Full price Ended DKK1,500.00 DKK0.00

Share Danish Developer Conference

Event Details

Danish Developer Conference er en ny Dansk Microsoft konference udelukkende med fokus på nye spændende teknologier fra Microsoft. Konferencen er stiftet af Microsofts evangelist afdeling i Danmark, og den har bla. det formål, at spredede bedste teknologiske budskaber fra verdens bedste software virksomhed.

Der er 4 store elementer på konferencen. Windows Phone, Windows Desktop, Windows Azure og Visual Studio. Alt sammen noget som Microsoft satser meget stort på over de næste mange år, og som er vigtig for enhver .NET udvikler at blive informeret omkring. Går man et stik dybere så vil du få relevante nyheder og demoer omkring teknologier og trends som f.eks HTML5, ASP.NET MVC, WebMatrix, Windows osv.

Vi har lavet en betalingskonference for udviklere, for første gang i Microsoft, placeret den i Jylland for at gøre noget andet end vi plejer, og vi vil gøre alt for at i alle får en fantastisk dag som giver jer noget værdifuldt i kan tage med hjem og bruge. Konferencen vil byde på mange lokale helte samt udviklere og arkitekter fra Microsoft produktgrupperne i USA. Du kommer med garanti ikke til at kede dig, og vi sætter baren højt, og du kan være sikker på at indholdet ikke bare er marketing, men af god teknisk kvalitet.

Er du studerende ?

Hvis du er studerende og gerne vil med til DDC så skal du skrive til Martin Esmann (mesmann@microsoft.com). For at modtage rabatkoden på 90%, skal du huske at sende en kopi af dit studiekort. Tilmeldning inden d. 9 januar vil koste 100 kr.

Skynd dig der er KUN 50 pladser. :)

Have questions about Danish Developer Conference? Contact Microsoft Danmark

When & Where


Megascope A/S
Holmboes Alle 13 B
8700 Horsens
Denmark

Wednesday, February 29, 2012 from 8:00 AM to 5:30 PM (CET)


  Add to my calendar
Danish Developer Conference
Horsens, Denmark Events Conference

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.