" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

co-creatie in de cloud

Tuacc

Thursday, June 14, 2012 from 4:00 PM to 9:00 PM (CEST)

Ticket Information

Type End Quantity
gratis toegang Ended Free  

Share co-creatie in de cloud

Event Details

De slogan van Tuacc is ‘Van Praatkracht naar Daadkracht’. Hiernaast kijken we als Tuacc vooral vooruit. In dit licht organiseren  we samen met Microsoft een “co-creatie event” rondom het thema Cloud. Nieuwe cloud diensten worden ontwikkeld. MKB ondernemers zien kansen en nemen cloud diensten af. Zomaar een voorbeeld: Champagne & Co.

Aan het roer een DGA die kansen ziet in outsourcing van ondersteunden processen. Visie DGA: “onze kracht is het bewaken van de kwaliteit van onze producten en het scherp onderhandelen met Champagnehuizen. Backoffice, transport, opslag en uitslag wordt verwerkt door Logistics In The Cloud. In de cloud heeft Champagne & Co real-time inzicht in alles rondom de voorraadbeweging en transportkosten . Relatie- en marketing management en facturering is volledig uitbesteedt aan We CRM Cloud BV. De wolken zijn gelinkt aan de administratie, uiteraard wordt de administratie onderhouden in de Cloud. Deels praten de wolken ook met elkaar voor gegevensuitwisseling.  

Toekomst muziek of realiteit. Tijdens dit event willen we nadrukkelijk NIET over normen praten , rondom certificering van Cloud oplossingen zelf,  maar heel gericht antwoord gaan zoeken op de vraag: Hoe kunnen MKB Accountants de MKB ondernemer die “in de cloud” gaan,  ondersteunen  met nieuwe dienstverlening c.q. producten.  

 

Co-creatie op basis van twee vragen:

  1. Wat moet ik weten om mijn klant te adviseren rondom de cloud. MKB Accountant als adviseur. Doelstelling is om een gezamenlijk overzicht te documenten van randvoorwaarden, valkuilen en aandachtsgebieden en eventuele interne beheersing overwegingen. Een Tuacc QuickScan.   
  2. Wat kan ik als MKB accountant betekenen als het onverhoopt mis gaat  ergens in de cloud. Toegang, hacking, uitval, integriteit. MKB Accountant als assurance provider. Signaleren, monitoring op afstand, impact analyses, tools, techniek. 

Om van Praatkracht naar Daadkracht te gaan willen we de groep klein houden. Maximaal 25 mensen. We vragen deelnemers vooraf aan te geven welke vraag ze willen mee helpen uit te werken. Een evenredige verdeling is doelstelling. Schrijf je ook alleen in als je zeker weet dat je komt zodat we een mooi , leuk en vooral nuttig event van kunnen maken.

En Oranje speelt niet die avond!

Have questions about co-creatie in de cloud? Contact Tuacc

When & Where


Microsoft
Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol
Netherlands

Thursday, June 14, 2012 from 4:00 PM to 9:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.