" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Äntligen måndag 2014 Arbetsplatskultur = Varumärke!?

Great Place to Work

Monday, October 20, 2014 from 8:30 AM to 5:00 PM (CEST)

Äntligen måndag 2014...

Ticket Information

Ticket Type Remaining Sales End Price Fee moms Quantity
Gruppbiljett (Gå 5 betala för 4) ÄNTLIGEN MÅNDAG! 20 oktober 2014
ÄNTLIGEN MÅNDAG 2014! Heldags konferensbiljett för 5 personer (betala för 4) 6000 sek + moms Vänlugen notera att förmiddags/eftermiddagsfika ingår! Lunch ingår EJ!
4 Tickets Ended SEK6,000.00 SEK0.00 SEK1,500.00

Who's Going

Loading your connections...

Share Äntligen måndag 2014 Arbetsplatskultur = Varumärke!?

Event Details

Äntligen måndag!

Great Place to Work bjuder för sjätte året i rad in de bästa och mest inspirerande ledarna från organisationer som brinner för arbetsplatskultur!

I år har konferensen underrubriken ”Arbetsplatskultur = Varumärke!?” med detta tema ämnar vi skapa en dialog kring tanken att en organisations kultur och varumärke är samma sak.

Organisationer och dess ledare måste börja förstå vikten av att vara tydliga med vilka de är, vad de står för och våga vara transparenta i sin intention och sitt agerande. Först då kan de samla sin medarbetaregrupp i arbetet att leverera gentemot mål och mission på ett effektivt och lönsamt sätt.

Vi hoppas att du och dina kollegor vill dela denna dag med oss för att inspireras till ert arbete med er unika arbetsplatskultur. Biljettpriset inkluderar deltagande för hela dagen, samt förmiddags och eftermiddags fika. Vänligen notera att lunch EJ ingår.


Varmt välkomna!


Frågor kring dagen besvaras av anna.lennmark@greatplacetowork.com eller 08-562 00 482.

Programmet uppdateras löpande på www.greatplacetowork.se

Alla biljetter betalas direkt vid registrering genom Paypal. Registrering till denna konferens är bindande men ej personlig. Köpta platser återbetalas ej.

Have questions about Äntligen måndag 2014 Arbetsplatskultur = Varumärke!?? Contact Great Place to Work

When & Where


Näringslivets Hus
19 Storgatan
11451 Stockholm
Sweden

Monday, October 20, 2014 from 8:30 AM to 5:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

Great Place to Work

Denna konferens arrangeras av Great Place to Work som är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. Vi har mer än 20 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa.

I vårt arbete utvärderar vi organisationer för att ge dem ett mått på sin arbetsplatskultur och sin insats som arbetsgivare. Vi erbjuder utvärderings-, analys- och utvecklingstjänster som hjälper er att förstå hur förtroendet i organisationen ger en mätbar effekt på medarbetarengagemang, produktivitet och finansiella resultat.

Årligen delar vi ut kvalitetsutmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplatser ” som baseras på organisationens resultat i vår medarbetarundersökning Trust Index© och vår kulturprofil Culture Audit©.

Kontakta Tove Griffin för mer information.
Telefon: 08-56200483. E-post: tove.griffin@greatplacetowork.com

  Contact the Organizer
Äntligen måndag 2014 Arbetsplatskultur = Varumärke!?
Stockholm, Sweden Events Conference Business

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.