Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Äntligen måndag 2014 Arbetsplatskultur = Varumärke!?

Great Place to Work

Monday, October 20, 2014 from 8:30 AM to 5:00 PM (CEST)

Äntligen måndag 2014...

Ticket Information

Ticket Type Remaining Sales End Price Fee moms Quantity
Gruppbiljett (Gå 5 betala för 4) ÄNTLIGEN MÅNDAG! 20 oktober 2014
ÄNTLIGEN MÅNDAG 2014! Heldags konferensbiljett för 5 personer (betala för 4) 6000 sek + moms Vänlugen notera att förmiddags/eftermiddagsfika ingår! Lunch ingår EJ!
4 Tickets Ended SEK6,000.00 SEK0.00 SEK1,500.00

Who's Going

Loading your connections...

Share Äntligen måndag 2014 Arbetsplatskultur = Varumärke!?

Event Details

Äntligen måndag!

Great Place to Work bjuder för sjätte året i rad in de bästa och mest inspirerande ledarna från organisationer som brinner för arbetsplatskultur!

I år har konferensen underrubriken ”Arbetsplatskultur = Varumärke!?” med detta tema ämnar vi skapa en dialog kring tanken att en organisations kultur och varumärke är samma sak.

Organisationer och dess ledare måste börja förstå vikten av att vara tydliga med vilka de är, vad de står för och våga vara transparenta i sin intention och sitt agerande. Först då kan de samla sin medarbetaregrupp i arbetet att leverera gentemot mål och mission på ett effektivt och lönsamt sätt.

Vi hoppas att du och dina kollegor vill dela denna dag med oss för att inspireras till ert arbete med er unika arbetsplatskultur. Biljettpriset inkluderar deltagande för hela dagen, samt förmiddags och eftermiddags fika. Vänligen notera att lunch EJ ingår.


Varmt välkomna!


Frågor kring dagen besvaras av anna.lennmark@greatplacetowork.com eller 08-562 00 482.

Programmet uppdateras löpande på www.greatplacetowork.se

Alla biljetter betalas direkt vid registrering genom Paypal. Registrering till denna konferens är bindande men ej personlig. Köpta platser återbetalas ej.

Have questions about Äntligen måndag 2014 Arbetsplatskultur = Varumärke!?? Contact Great Place to Work

When & Where


Näringslivets Hus
19 Storgatan
11451 Stockholm
Sweden

Monday, October 20, 2014 from 8:30 AM to 5:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

Great Place to Work

Denna konferens arrangeras av Great Place to Work som är ett globalt forsknings-, konsult- och utbildningsföretag som hjälper organisationer att identifiera, skapa och bevara bra arbetsplatser genom att utveckla arbetsplatskulturer. Great Place to Work arbetar med alla typer av organisationer och branscher, i 46 länder världen över.

  Contact the Organizer

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.