Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Additive Manufacturing Forum for Manufacturers

Wednesday, March 20, 2013 from 7:30 AM to 5:00 PM (PDT)

Additive Manufacturing Forum for Manufacturers

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
Additive Manufacturing Forum - Manufacturers - U.S. Citizens - Mar 20th Sold Out Ended Free  
Additive Manufacturing Forum - Non-U.S. Citizens - Deadline to register 2/1/2013 (includes Green Card holders) 57 Tickets Ended Free  
Vendor Expo and Reception (Optional) - Mar 19th 1 Ticket Ended Free  

Share Additive Manufacturing Forum for Manufacturers

Event Details

 

ADDITIVE MANUFACTURING FORUM 

Exclusively for Manufacturers Only 

 

This unique one-day forum is brought to you by the California Network for Manufacturing Innovation (CNMI) whose members include CMTC, MANEX, a team from LLNL, USC, Research Triangle Institute and NIST.  The goal of the forum is to inform manufacturers of the opportunities Additive Manufacturing can bring to their business and raise awareness of the importance of Additive Manufacturing to the national economy and to the State.

 

"Additive manufacturing has become a burgeoning industry, enabling rapid prototyping of components for automotive, medical and eletronic applications."


Benefits for Attendees or Manufacturers:

  • Understand the opportunity Additive Manufacturing brings to your company
  • Meet and partner with industry leaders in Additive Manufacturing
  • Determine the skills required to take advantage of the Additive Manufacturing opportunity          

Contact Info:

If you have questions or need additional information, contact John Anderson, Director, at anderson@cmtc.com.

For information regarding registration and travel, contact Carrie Pittman, cpittman@cmtc.com.

PLEASE COMPLETE REGISTRATION PRIOR TO MARCH 15TH IN ORDER FOR LAWRENCE LIVERMORE NAT'L LABORATORY (LLNL) TO COMPLETE YOUR BADGE AND ENTRANCE INTO THE FACILITY. YOU WILL NOT BE ADMITTED TO THE EVENT ON THE 20TH IF YOU HAVE NOT REGISTERED BY MARCH 15TH AND RETURNED THE BADGING FORMS TO LLNL.

 

Map and Driving Directions:

Map and driving directions here.

 

Hotel Info:

Four Points by Sheraton Pleasanton

5115 Hopyard Road

Pleasanton, CA  94588

(925) 460-8800

Room rate: $99 per night

To make reservations call the reservations number at 888-627-8072 or click the link below:

Additive Manufacturing (OR copy and paste the following link into a web browser)

https://www.starwoodmeeting.com/Book/additivemanufacturing2013

 

Other Hotel Options:

https://www.trivalleycvb.com/visitors/places-to-stay/

 

General Event Info:

Click here for general event info

 

Reception & Vendor Expo -  March 19th:

Location: Poppy Ridge Golf Course Clubhouse

Time: 5:00pm - 8:00pm

Address: 4280 Greenville Road | Livermore, CA

Click here for reception & vendor expo info 

 

Agenda - March 20th: 

 

7:30 am

Badging and networking

1 hour

8:30 am

Welcome Remarks and Agenda Overview

Speaker:

 Patrick Dempsey, LLNL

30 min

9:00 am

Keynote Address

Speaker:

Scott Summit, Bespoke

Scott Summitt, Bespoke 

30 min

9:30 am

Additive Manufacturing Success Stories and The Innovation Edge

Betsey Cantwell, LLNL, Moderator

Speakers:

Chris Yonge, Makers Factory
Chris Spadaccini, LLNL
Rich Stump, Studio Fathom

60 min

10:30 am

BREAK

15 min

10:45 am

OEM Needs Panel 

David Cranmer Regional NIST MEP Coordinator, Moderator 

Panelists:

John McNeil, AeroVironment
Paul Cascone, Argen

30 min

11:15 am

Q&A – OEM Needs Panel

15 min

11:30 am

Vendor/Supplier Panel 

Gene Russel, MANEX, Moderator

Panelists:

Gonzalo Martinez, Autodesk
Rich Chen, Microfabrica
Patrick Dunne, 3-D Systems

30 min

12:00 pm

Q&A – Vendor/Supplier Panel

15 min

12:15 pm

LUNCH AND NETWORKING

1 hour 15 min

1:30 pm

Afternoon Keynote 

Speaker:

Kish Rajan, Afternoon Keynote

Kish Rajan,
 Director of Business and Economic Development - Governor's Office

30 min

2:00 pm

Service Provider Panel

Jim Watson, CMTC, Moderator

Panelists:

Shane Collins, Oxford Performance Materials
 Chuck Alexander, Solid Concepts
Seamus Meagher, GCM

30 min

2:30 pm

Q&A – Service Provider Panel

15 min

2:45 pm

Innovators Panel

Patrick Dempsey, LLNL, Moderator

Panelists:

Eric Duoss, LLNL
Leo Yewell, NASA/AMES
Behrokh Khoshnevis, USC

30 min

3:15 pm

Q&A – Innovators Panel

15 min

3:30 pm

BREAK

15 min

3:45 pm

CNMI Panel

Rob White, Moderator

Panelists:

Louis Stewart, State of CA
Patrick Dempsey, LLNL
Gene Russel, MANEX
Jim Watson, CMTC

60 min

4:45 pm

Next Steps

Speaker:

Betsey Cantwell

15 min

 

 CNMI member logos

 

Have questions about Additive Manufacturing Forum for Manufacturers? Contact the organizer

When & Where

7000 East Avenue
Livermore, 94550-9234

Wednesday, March 20, 2013 from 7:30 AM to 5:00 PM (PDT)


  Add to my calendar

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.