This event has ended

3Challenge - Grow 2012

Start It Smart

Sunday, May 13, 2012 from 10:00 AM to 5:00 PM (EEST)

София, България

3Challenge - Grow 2012

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
ПОКАНА Sold Out Ended Free  

Share 3Challenge - Grow 2012

Event Details

На 13 май /неделя/ в Аулата на СУ "Св. Климент Охридки" ще се състои финалът на турнира по предприемачество за иновативни бизнес идеи 3Challenge! Елате, за да разберете, кой от трите финалиста ще спечели турнира и множество награди!

 

Гост-Лектори:

 

Петър Горялов

Професионален коуч и съосновател на DreamersDo

 

 

Петър е професионален коуч за изпълнителни директори, с най-високото отличие в световната коучинг индустрия – Наградата на президента на Международната коуч федерация (ICF President’s Award). Сертифициран е като НЛП коуч по 120-часова ASCTH коучинг програма в Калифорнийския институт по НЛП и коучинг в САЩ, която е акредитирана от Международната коуч федерация (ICF).

Преди да се отдаде на коучинг професията, Петър е натрупал 12-годишен опит в областта на продажбите и мениджмънта в компании като Microsoft, Compaq и Intel. През 2004 г. Петър Горялов е отличен с наградата за "най-добри сред най-добрите” търговски мениджъри в света на HP Worldwide за 2003 г. “за неговото лидерство и значителен принос към компанията”.

През октомври 2006 г. създава първата компания за коучинг в България - DreamersDo.

 

 

Любен Белов

Съосновател на Нет Инфо и LAUNCHub

 

 

Любен е успешен предприемач и един от пионерите в Интернет сектора в България. След като съ-основава Нет Инфо през 1998 г., под негово ръководство компанията се разраства и успешно заема лидерска позиция откъм пазарно покритие (80%) и дял от приходите на пазара (50%). Портфейлът на Нет Инфо включва марки като abv.bg, vesti.bg, vbox7.com, gbg.bg, sinoptik.bg, и др. През 2008 г. Нет Инфо.БГ е придобита от "Sanoma Magazines International" – най-виоко оценената сделка, осъществявана в този сектор в България до момента.

След като се оттегля от компанията, Любен се фокусира върху инвестиране и развиване на дигитални бизнес начинания в Югоизточна Европа. Неговият опит, ноу-хау, контакти и ентусиазъм са помогнали на немалко млади и изгряващи екипи успешно да развият своите компании и да ги превърнат в лидери на пазара в съответната област. В допълнение, той е съ-основател на LAUNCHub, фонд на стойност 9 милиона Евро, който започва своята дейност през третото тримесичие на 2012 г. и ще инвестира, развива и разраства стартъп компани в секторите Интернет, Технологии и Комуникации в региона на Югоизточна Европа.

 

Боян Бенев

 

 

За разлика от повечето си връстници, Боян Бенев на 27 години не се чуди какво да прави с живота си, а вече е реализирал успешно един куп бизнес проекти. Занимавал се е с маркетинг, недвижими имоти, търгувал е с диаманти и винаги сам си е бил началник. Обича свободата и не се страхува да се впуска в нови начинания.

Hа 16 г. прави бизнес в Англия, а на 25 – опитва в България. Още през 2007г. е обявен за най-добър млад предприемач от британското списание „Start Your Business Magazine”. В България има издадени две книги – „Малка книга за бизнеса” и „Малка книга за реалността” – изискани издания с афористични мисли за бизнеса и света, който ни заобикаля.

 

 

Генерален Партньор:

 

Спонсор:

Have questions about 3Challenge - Grow 2012? Contact Start It Smart

When & Where


Аула на Софийски Университет "Св. Климент Охридски"
бул. Цар Освободител 15
София, България

Sunday, May 13, 2012 from 10:00 AM to 5:00 PM (EEST)


  Add to my calendar

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.