Skip Main Navigation
Page Content
Contact the Host

Your Name:
Your Email Address:
Your Message:
Enter the code as shown below:
SendPrivacy Protected
Your email will only be seen by the event organizer. We do not share your contact information with anyone, ever.Organizer

Symbid BV & MagVendra

Drs. Huub van den Berg RA, High Performance Change Manager
Huub van den Berg is gecertificeerd professional trainer en gedragsanalist. Hij heeft MAGVendRA, dé Sales Academy voor Account- tants, opgericht, met als doel de commerciële slagkracht van zowel individuele accountants als account- antsorganisaties te vergroten. Als High Performance Change Manager begeleidt hij (accountants)organisaties naar een High Performance Organisatie (HPO). Met als resultaat be- tere prestaties onder andere op het gebied van winstgevend- heid, klantbeleving en positionering. Door zijn ruime erva- ring in de accountancy en persoonlijk ondernemerschap is hij een waardevolle gesprekspartner voor accountants. 


 

Dhr. Korstiaan Zandvliet, Managing Director Symbid

Korstiaan Zandvliet heeft een MSc in ‘New Business Ventu- ring and Entrepreneurship’ en heeft een achtergrond in be- drijfskunde en sociologie. Hij is een ervaren schrijver van blogartikelen over social media, crowdsourcing en crowd- funding. Nadat hij bij een Nederlands softwarebedrijf (www. mendix.com) heeft gewerkt, heeft hij Symbid mede-opger- icht om ondernemers te helpen slagen in het starten van nieuwe ondernemingen en om investeerders en pioniers te verbinden op wereldschaal. 


  Contact the Organizer