Skip Main Navigation
Page Content
Contact the Host

Your Name:
Your Email Address:
Your Message:
Enter the code as shown below:
SendPrivacy Protected
Your email will only be seen by the event organizer. We do not share your contact information with anyone, ever.Organizer

Mana O Kahiko Europe

Haumana (student) Kyrian van Vliet van de traditionele school Mana O Kahiko van het eiland Molokai, Hawaii. 

Kyrian van Vliet deed in april 2012 haar Kapu Kai (ritueel) bij volle maan op het strand van Halawa Bay in Molokai. Daarmee startte ze een nieuwe fase in haar leven als student voor het leven van Kumu Pa’a (Teacher of Foundation) Lawrence Kalainia Kamani Aki van de School Mana O Kahiko. Als student leert ze alles van de lineage van deze school over ALOHA, HO’OPONOPONO en hoe PA’A (solide en onwankelbare basis) te zijn en te worden.

Mana O Kahiko is een traditionele school in Hawaiiaanse Cultuur en Kennis van het eiland Molokai in Hawaii. Mana O Kahiko betekent letterlijk Spirituele Kracht van de Voorouders. De school bestaat uit Kumu Pa’a Lawrence Kalainia Kamani Aki en Po’o Pua’a (leerling) Brandon Kawika Foster. Haar Kumu Pa’a Lawrence Kalainia Kamani Aki is de 50e generatie van leraren van die school, dat betekent dat de kennis teruggaat tot 50 generaties terug. Deze kennis is al die jaren en wordt nog steeds (!) op traditionele wijze overgebracht door middel van Oli (Chants), Mo’olelo (Verhalen) en Hula (dans).

In het weekend van 18-20 januari 2013 gaf ze haar eerste workshop met de titel: Teachings of Mana O Kahiko in Centrum De Roos, in Amsterdam.

Bekijk deze video waarin Kumu Lawrence Aki vertelt over Live the Sacred Teachings of Aloha:

_

  Contact the Organizer